reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

No w uk nie ma szans zeby zrobić beta HCG niestety ;-( mam to samo, mieszkam tu i nie ma do liczyć na monitoring czy betę

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Wiem o tym doskonale , przeszłam tutaj 3 poronienia i 4 wlasnie przechodzę .;( . Już mam dość leczenia tutaj i od nowego roku szukam dobrego lekarza w Polsce . Tutaj do 50 się nie wyrobie .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Megan ja kupiłam testy w zeszłym tyg :/ były z 20 zl na 16 przecenione ale nie zwróciłam uwagi niestety do kiedy :( może jeszcze są na przecenie, polecam je są niesamowicie wygodne.

Queen szczerze nie wierzę w ovufriend bo mi w ogóle nie zaznaczył owulacji w tym cyklu, bo temperaturę miałam do bani, a tu proszę ciąża :-D

Megan ja kupiłam jakieś 2 tygodnie temu na promocji te testy. Fajne są. Najlepsze ze został mistrzem jeden i zrobiłam w piątek bo czytałam że mogą wykryć ciążę. I wyszedł pozytywny a w tym samym dniu ciążowy negatyw, więc coś w tym chyba jest ze testy owu mogą wykryć ciążę

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Na allegro takie niebieskie paski[emoji14]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
I jak się sprawdzają? widziałam wczoraj w rossmanie te testy owu, ale niestety nie patrzyłam do kiedy jest promocja. :hmm:

nimitii a Tobie lekarz po poronieniu zalecił te wszystkie leki? bo ja nic nie biorę, oprócz femibionu, ginekolog powiedział że to że poroniłam to taka natura i dopiero po drugim razie można zacząć się martwić... i że coś podtrzymującego ciąże to też dopiero od 6-7 tygodnia

Karolka ja te leki nie dostałam ze względu na poronienie a ze względu na to że u mnie nie jest łatwo zajść w ciążę tak samoistnie. Poronienie miałam 12.10 zeszłego roku a te leki biorę od 11.09 dopiero. Te leki mają na celu własnie wyhodować mi jajeczko i wspomóc w zapłodnieniu :)

I jak się sprawdzają? widziałam wczoraj w rossmanie te testy owu, ale niestety nie patrzyłam do kiedy jest promocja. :hmm:

nimitii a Tobie lekarz po poronieniu zalecił te wszystkie leki? bo ja nic nie biorę, oprócz femibionu, ginekolog powiedział że to że poroniłam to taka natura i dopiero po drugim razie można zacząć się martwić... i że coś podtrzymującego ciąże to też dopiero od 6-7 tygodnia
No szczerze to u mnie kijowo[emoji14]juz bylam załamana ze jestem bez owulacji[emoji14]ale na innym wątku nadzieja mi troszke powrociła w ten cykl chociaz nie na 100% bo dalej nie wiem co i jak[emoji14]pisalam to juz wczesniej ale wlasnie dziewczyna dodala zdjęcie tego testu co ja mam i tego z rossmana robionego w tym samym czasie ..no i na tym ktore ja robilam nie pojawila sie druga kreska a na tym z rossmana wyrazna kreska[emoji14]takze no ...[emoji14]
Ja nastepnym razem kupie wlasnie te facelle testy albo teraz w gazetce znalazlam cos takiego ( dodaje zdj ):p
1474984045447.png

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1474984045447.png
    1474984045447.png
    616,7 KB · Wyświetleń: 220
reklama
Karolka ja te leki nie dostałam ze względu na poronienie a ze względu na to że u mnie nie jest łatwo zajść w ciążę tak samoistnie. Poronienie miałam 12.10 zeszłego roku a te leki biorę od 11.09 dopiero. Te leki mają na celu własnie wyhodować mi jajeczko i wspomóc w zapłodnieniu :)
Aha,rozumiem i trzymam kciuki.

Do góry