reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Tak ze slownikiem :) chyba powtorze za jakies 2 dni bo dzisiejszy z rana tez bladzioch :/ a zdolnosci do rozszyfrowania masz super no sama nie wiedzialam co tam wyszlo hehe :)

pegas gratuluję ! oh jak ja bym chciała być czerwcówką :)

justyssska88 jak dla mnie pozytywny ;)

przepraszam że nie nadążam ale tylko w pracy mogę wchodzić na forum tak nie mam kiedy.
Powiedzcie czy brałyście duphaston w ciąży? ja w pierwszej tak w drugiej nie i boje sie że to mogło być powodem poronienia. Teraz chce od razu zacząć brać jak zobaczę dwie kreski.
Kiedy myślicie najlepiej zrobić progresteron z krwi?

itii, post: 14381480, member: 115892"]pegas gratuluję ! oh jak ja bym chciała być czerwcówką :)

justyssska88 jak dla mnie pozytywny ;)

przepraszam że nie nadążam ale tylko w pracy mogę wchodzić na forum tak nie mam kiedy.
Powiedzcie czy brałyście duphaston w ciąży? ja w pierwszej tak w drugiej nie i boje sie że to mogło być powodem poronienia. Teraz chce od razu zacząć brać jak zobaczę dwie kreski.
Kiedy myślicie najlepiej zrobić progresteron z krwi?[/QUOTE]
Progesteron 21-23dc się robi :)

A ja się tyle napisałam do.każdej z osobna i dupa! !! Telefon mi padł wszystko sie skasowalo.... ehh ja jak głupia dziś zrobiłam test... biel vizira. 26dc.

Czyżby już były 3 czerwcowki??? Spark kiedy powtarzasz ten test??? A chłopak ma rację - niepoddawac się !

Spark dziś dla pewności zrobiłam rano i było bielusieńko, @ też jeszcze nie mam za to cały dół brzucha mnie boli co jakiś czas. Tak ze czekam do października a dziewczynom życzę żeby miały lepsze wieści :)

reklama
Do góry