reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Tak ze slownikiem :) chyba powtorze za jakies 2 dni bo dzisiejszy z rana tez bladzioch :/ a zdolnosci do rozszyfrowania masz super no sama nie wiedzialam co tam wyszlo hehe :)

pegas gratuluję ! oh jak ja bym chciała być czerwcówką :)

justyssska88 jak dla mnie pozytywny ;)

przepraszam że nie nadążam ale tylko w pracy mogę wchodzić na forum tak nie mam kiedy.
Powiedzcie czy brałyście duphaston w ciąży? ja w pierwszej tak w drugiej nie i boje sie że to mogło być powodem poronienia. Teraz chce od razu zacząć brać jak zobaczę dwie kreski.
Kiedy myślicie najlepiej zrobić progresteron z krwi?

itii, post: 14381480, member: 115892"]pegas gratuluję ! oh jak ja bym chciała być czerwcówką :)

justyssska88 jak dla mnie pozytywny ;)

przepraszam że nie nadążam ale tylko w pracy mogę wchodzić na forum tak nie mam kiedy.
Powiedzcie czy brałyście duphaston w ciąży? ja w pierwszej tak w drugiej nie i boje sie że to mogło być powodem poronienia. Teraz chce od razu zacząć brać jak zobaczę dwie kreski.
Kiedy myślicie najlepiej zrobić progresteron z krwi?[/QUOTE]
Progesteron 21-23dc się robi :)

A ja się tyle napisałam do.każdej z osobna i dupa! !! Telefon mi padł wszystko sie skasowalo.... ehh ja jak głupia dziś zrobiłam test... biel vizira. 26dc.

Czyżby już były 3 czerwcowki??? Spark kiedy powtarzasz ten test??? A chłopak ma rację - niepoddawac się !

Spark dziś dla pewności zrobiłam rano i było bielusieńko, @ też jeszcze nie mam za to cały dół brzucha mnie boli co jakiś czas. Tak ze czekam do października a dziewczynom życzę żeby miały lepsze wieści :)

reklama
Do góry