reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

udało mi się umówić do ginekologa na dziś, jak do 16 nie dostane @ to pójdę niech zobaczy na usg czy ja tam nie mam jakiegoś problemu , nigdy mnie jajniki ani macica nie bolały, nigdy nie miałam nadżerki, nic mi nie leci ani nie cuchnie tylko boli.

reklama
Dziś komputer cyklu mi pokazał że @ będzie za 6 dni... więc pewnie się trochę pośpieszyłam z tym testem
A owu masz potwierdzone ze byla 12 dni temu[emoji14]ehh jak ja bym chciala wiedziec kiedy moja byla :( jak sie teraz nie uda to zaopatrze sie w lepsze testy[emoji14]no jak 6 dni to jeszcze troszke[emoji14]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Sprk ja brałam w ostatniej ciazy progesteron na podtrzymanie UTROGESTAN 200 i podtrzymywał ta ciąże do 10 tyg (ale bylo puste jajo płodowe). Lekarz kazał odstawić i po kilku dniach poroniłam.
Dziewczyny, które biorą witaminki, suplementy czy inne wspomagacze napiszcie ładnie w slupeczku co łykacie i dlaczego, może którejś tez się przyda.

Dziewczyny kochane ! Dziś test owu znowu pozytywny. W nocy miałam dziwne bole brzucha, takie jak zawsze mam na okres i dosc silne. wczesniej mi sie to nie zdarzylo wiec jester troche zaniepokojona.... Testy owu wyszly pozytywne wczoraj i dzis. Natomiast wg ovufiend owulacje miałam w sobotę ! ;-( Ponizej macie moj wykresz ovu. Ja już sama nie wiem, i głupieje... ;-(

Ostatnia edycja:
W rossmanie jest promocja na tetsy owu. za 16 zł bardzo fajne strumieniowe może ktoś by chciał jets ich 5 w paczcce.

Marbia ja biorę
metforminę (metformax 500)
od 5 do 9 dc clo, mioviarian 2x dziennie,
olej z wiesiołka do 15 dc,
acart
i kwas foliowy.

Marbia - ja biorę clo od 5dc do 10dc i codziennie centrum pre pregnancy- czyli wszystkie możliwie witaminy potrzebne w tym oczywiście kwas foliowy.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
W rossmanie jest promocja na tetsy owu. za 16 zł bardzo fajne strumieniowe może ktoś by chciał jets ich 5 w paczcce.

Marbia ja biorę
metforminę (metformax 500)
od 5 do 9 dc clo, mioviarian 2x dziennie,
olej z wiesiołka do 15 dc,
acart
i kwas foliowy.
A wiesz do kiedy trwa ta promocja ? Jesli teraz by sie nie udalo to biegne po nie[emoji14]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry