reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
No szczerze to u mnie kijowo[emoji14]juz bylam załamana ze jestem bez owulacji[emoji14]ale na innym wątku nadzieja mi troszke powrociła w ten cykl chociaz nie na 100% bo dalej nie wiem co i jak[emoji14]pisalam to juz wczesniej ale wlasnie dziewczyna dodala zdjęcie tego testu co ja mam i tego z rossmana robionego w tym samym czasie ..no i na tym ktore ja robilam nie pojawila sie druga kreska a na tym z rossmana wyrazna kreska[emoji14]takze no ...[emoji14]
Ja nastepnym razem kupie wlasnie te facelle testy albo teraz w gazetce znalazlam cos takiego ( dodaje zdj ):p Zobacz załącznik 775288

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
To może faktycznie spróbuj z innymi testami. Ja kiedyś się zastanawiałam czy też nie kupić, ale mam komputerek i on mi pokazuje, więc raczej nie potrzebuję :p

Hejka ! A ja oficjalnie chciałabym wbić na czerwcówki. Nie ma co być pesymistą, coś tam się dzieje a to mój test z 2 godziny temu. Jutro rano robię ostatni i szukam lekarza. Nie ukryję że już się cieszę :D Lecę szukać suwaczka!

Załączniki

• DSC_0319.JPG
    DSC_0319.JPG
    149,4 KB · Wyświetleń: 86
  • DSC_0320.JPG
    DSC_0320.JPG
    341,8 KB · Wyświetleń: 82
Gdybyś chciała mogę Ci polecić naprawdę dobrego ginekologa od ciężkich przypadków. Wiem że dziewczyny z całej Polski do niego jeżdżą. Jak oczywiście chcesz. :)

Hejka ! A ja oficjalnie chciałabym wbić na czerwcówki. Nie ma co być pesymistą, coś tam się dzieje a to mój test z 2 godziny temu. Jutro rano robię ostatni i szukam lekarza. Nie ukryję że już się cieszę :D Lecę szukać suwaczka!
Gratulacje !! Super , ciesz sie bo masz w koncu z czego !! :*

Ostatnia edycja:
To może faktycznie spróbuj z innymi testami. Ja kiedyś się zastanawiałam czy też nie kupić, ale mam komputerek i on mi pokazuje, więc raczej nie potrzebuję :p
No narazie mam jeszcze malutką nadzieje ze nie bede ich potrzebować[emoji14]
Ja wczesniej ufalam aplikacji i wgl wszedzie mi pokazuje ze owulacja 16dc przy cyklach 29 dni[emoji14]myslalam rowniez ze czuje ten moment ale kij juz wie tą owulke:p dlatego w tym cyklu pierwszy raz kupilam testy a tu taki nie wypał albo coś z moja owulacją nie tak[emoji14]jak teraz sie nie uda i za miesiac rowniez to pędze do ginekologa[emoji14]bo szczerze mówiąc ostatnio bylam 4 lata temu gdy skonczylam 18 lat[emoji14]

reklama
Do góry