reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
A aaa widzisz to teraz kumam [emoji2] a w kwestii edukacyjnej załączam foty 2 testów owu robionych dzisiaj jednego dnia. Z zielonym paskiem jest taki z apteki za 20 zł za 5 szt. Niebieski natomiast jest z netu 20 zł za 50 szt. Chciałabym móc napisać że nie warto przepłacać bo są identyczne ale....NIE SĄ. A przynajmniej nie w moim przypadku. Odpowiednia chwila jest kluczowa w tym temacie więc chyba lepiej wydać więcej i mieć pewność [emoji6]Zobacz załącznik 771451Zobacz załącznik 771452

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Wiesz co powiem ci,ze niebieskie z netu sa chu...we!! Nast razem kup zielone Bo ja wlasnie te uzywam i sa super. Wczoraj byl jedyny dzien,kiedy kreska wyszla bardzo,ale to bardzo ciemna no a teraz juz jasniutka. Wiec moge ci polecic zielone albo jak da rade to i rozowe Bo sa jeszcze lepsze

Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk

Jak są mdłości to znaczy że beta rośnie, bo to ona odpowiada za te dolegliwości. Daj nam koniecznie znać jutro[emoji5] trzymam kciuki żeby było wszystko ok
Siwa za Ciebie również kciuki zacisniete[emoji5]

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Dokladnie to beta a raczej hormonki daja sie we znaki,dlatego jak masz mdlosci to wydaje mi sie ze mozesz byc spokojniutka [emoji8]

Wiesz co powiem ci,ze niebieskie z netu sa chu...we!! Nast razem kup zielone Bo ja wlasnie te uzywam i sa super. Wczoraj byl jedyny dzien,kiedy kreska wyszla bardzo,ale to bardzo ciemna no a teraz juz jasniutka. Wiec moge ci polecic zielone albo jak da rade to i rozowe Bo sa jeszcze lepsze

O widzisz to muszę na takie polować bo te niebieskie są do d....

O widzisz to muszę na takie polować bo te niebieskie są do d....

Ja placilam za zielone 5 euro czy okolo tego (20zeta z groszami) ale sa Dobre. Duzo lasek je sobie chwali. Na ebayu sa i kosztuja malo takze jak chcesz link to daj znac no chyba ze wolisz z allegro [emoji2][emoji2]

Ja placilam za zielone 5 euro czy okolo tego (20zeta z groszami) ale sa Dobre. Duzo lasek je sobie chwali. Na ebayu sa i kosztuja malo takze jak chcesz link to daj znac no chyba ze wolisz z allegro [emoji2][emoji2]

A na ebay nie trzeba mieć karty kredytowej? Nie kupowałam tam nigdy

reklama
Do góry