reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Po poronieniu pierwszy cykl biore. Miesiac temu mowil ze mam "ladne" endo. Dzis nic nie powiedzial ☹️
A przedtem tez brała clo? Sorki ze tak dopytuje ale ja brałam 4 cykle i przestałam bo wyczytałam ze tylko 3 cykle można. W połowie września idę do mojego gina i o wszystko go wypytam. Po clo miałam ładne i regularne owulacje. Ale endo z każdym cyklem słabsze.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Hej kochane,
pogoda dziś była paskudna a ja musiałam po pracy zawieźć skierowanie na testy Pappa blisko centrum w-wy (testy mam mieć 20.09) i wiecie ile mi zajęła podróż od po pracy do domu? 2,5godziny
smilie2.gif

jedyne 5 przesiadek:/ wróciłam lekko zmarznięta i głodna o 19.00. zrobiłam mega pranie, ogarnęłam Olcię, przygotowałam jedzonko na jutro.
Najlepsze jest to, że zgubiłam gdzieś wynik cytologii z marca, właśnie przeszukałam wszystkie możliwe lokalizacje i nic. Będę musiała zrobić nową, zresztą od tamtej minęło 6 miesięcy

mało piszę, w ciągu dnia nie mam jak, ale staram się czytać. ściskam Was witam nowe staraczki i trzymam kciuki za Kazdą z osobna!

padam po 16godzinach na niezłych obrotach!
dobranoc

Cześć Dziewczyny, witam nowe koleżanki!
U mnie dzisiaj intensywny dzien, szkolenie cały dzien, do godz 22, jutro do 17-tej, a potem wizyta u gin. Dzisiaj zaczęłam nowy cykl, @ przyszła jak w zegarku, raniutko. Jutro weryfikacja jajników i przepisanie stymulacji przed iui. Pewnie clo i coś na endometrium.
Korek, niecierpliwie czekam na twoja betę ! Gratki!
Gabis, ty wiesz :)

Dziewczyny walczyć o rekord majowy! A potem reszta walczy o czerwiec! :p

Cześć [emoji4]
To w takim razie (chyba po raz pierwszy bo zawsze jest na odwrót) życzę żeby @ szybko zawitała. A może @ się spóźnia bo cel osiągnięty?

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Niestety bardzo marne szanse. Obstawiam złośliwość losu raczej [emoji6]

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie kochane,
Drugi dzień zwolnienia z kodem B upływa mi w akompaniamencie nudności i zwrotów głowy. .
Na szczęście jest moja ulubiona pogoda czyli ok.20/25 stopni i pochmurrrrrno ^^ wiec nie zdycham jak stary lać :)
Śniadanie i dalej spać, miłego dzionka! Udanego testowania ;)

No I jak zwykle...ja bez problemów nie byla bym sobą :/
Poszłam na poranna toaletę, podtarlam się papierem i co? Na papierze dwie małe jasnobrazowe niteczki. ..i już jestem cala chora...co zrobić?
Nie wiem nawet czy moja ginekolog mi pobierala ostatnio cytologia bo nie powiedziala mi nic!!! Jeśli tak to by wszystko wyjaśniał jeśli nie to nie wiem. ..albo jakieś dwa się zaplataly albo...nie daj Boże.
Nic mnie nie boli poranne mdlosci juz zajadlam biorę duphaston i luteine. ..ogólnie sluz jest normalny tylko takie dwa paseczki.
Poleze jeszcze chwile poczekam do 8:30 i będę dzwoniła po lekarzach czy któryś mnie przyjmie dzisiaj na luxmed :/
Kur** mac :/

reklama
No I jak zwykle...ja bez problemów nie byla bym sobą :/
Poszłam na poranna toaletę, podtarlam się papierem i co? Na papierze dwie małe jasnobrazowe niteczki. ..i już jestem cala chora...co zrobić?
Nie wiem nawet czy moja ginekolog mi pobierala ostatnio cytologia bo nie powiedziala mi nic!!! Jeśli tak to by wszystko wyjaśniał jeśli nie to nie wiem. ..albo jakieś dwa się zaplataly albo...nie daj Boże.
Nic mnie nie boli poranne mdlosci juz zajadlam biorę duphaston i luteine. ..ogólnie sluz jest normalny tylko takie dwa paseczki.
Poleze jeszcze chwile poczekam do 8:30 i będę dzwoniła po lekarzach czy któryś mnie przyjmie dzisiaj na luxmed :/
Kur** mac :/
Dzielna badz!!!!

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry