Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Taki oto jest plan. Chociaż pogoda nie nastraja do optymizmuJanka prolaktyna za wysoka, ja mam 31 więc też za duża. Tsh też wysokie. Trzeba iść do lekarza który unormuje wszystko ładnie:-)
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Przy takim tsh ja miałam niedoczynność tarczycy. Skontaktuj się z endokrynologiem. A masz do tego suchą skórę na kolanach i lokciach? Albo wypadają Ci włosy?Dobrze wiedzieć, bo coś czuję, że będę aktywna
Właśnie odebrałam wyniki tarczycy i prolaktyny... i trochę mi niewesoło..
PRL - 35.7, przy normie 2.8- 29.3
TSH - 4.68 przy normie 0.5- 4.78
FT4 - 1.19 przy 1.76
miała któraś podobnie rozjechane wyniki? Ponoć TSH dobrze, żeby było w granicy 1...
Już jestem po rozmowie z ginem. Dzisiaj mam współżyć z mezem.( 20min. dupka do gory) i od jutra brać progesteron. Za tydzień ponownie badanie krwi. Także czekam dzisiaj na męża. Gotowa do działania.
Przy takim tsh ja miałam niedoczynność tarczycy. Skontaktuj się z endokrynologiem. A masz do tego suchą skórę na kolanach i lokciach? Albo wypadają Ci włosy?
Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Jeden dominujący pęcherzyk...co to znaczy? Powinno być więcej?U mnie to samo [emoji23][emoji23] ale tylko ze ja mam jeden dominujacy pecherzyk [emoji45]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom