reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Moze inaczej. Po clo mam tylko jeden pecherzyk graffa ( z lewego jajnika),ktory akurat dzisiaj jest dominujacy [emoji6] np w poprzednim cyklu mialam 2 dominujace.z kazdego jajnika po jednym.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A aaa widzisz to teraz kumam [emoji2] a w kwestii edukacyjnej załączam foty 2 testów owu robionych dzisiaj jednego dnia. Z zielonym paskiem jest taki z apteki za 20 zł za 5 szt. Niebieski natomiast jest z netu 20 zł za 50 szt. Chciałabym móc napisać że nie warto przepłacać bo są identyczne ale....NIE SĄ. A przynajmniej nie w moim przypadku. Odpowiednia chwila jest kluczowa w tym temacie więc chyba lepiej wydać więcej i mieć pewność [emoji6]
1473094894724.jpg
1473094897707.jpg

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1473094894724.jpg
    1473094894724.jpg
    43,8 KB · Wyświetleń: 277
  • 1473094897707.jpg
    1473094897707.jpg
    17,3 KB · Wyświetleń: 931
reklama
Cześć dziewczyny. Urlopuje się ale codziennie do Was zaglądam. Pisać nie mam w zasadzie o czym bo ten cykl postanowiłam odpuścić. Nie doszukiwać się na siłę objawów ciążowych itd. Cykl obstawiony średnio bo 9,11 i 12 dc. Dziś byłam na kontrolnej wizycie u polskiego gina. Wszystko jest ok i nawet powiedział że endo bardzo ładne i że nie chce mi robić nadziei ale wygląda na ciążowe.
Na razie czekam spokojnie do terminu @.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny. Urlopuje się ale codziennie do Was zaglądam. Pisać nie mam w zasadzie o czym bo ten cykl postanowiłam odpuścić. Nie doszukiwać się na siłę objawów ciążowych itd. Cykl obstawiony średnio bo 9,11 i 12 dc. Dziś byłam na kontrolnej wizycie u polskiego gina. Wszystko jest ok i nawet powiedział że endo bardzo ładne i że nie chce mi robić nadziei ale wygląda na ciążowe.

A kiedy masz termin? Bardzo bardzo mocno trzymam kciuki zeby się udalo...

A aaa widzisz to teraz kumam [emoji2] a w kwestii edukacyjnej załączam foty 2 testów owu robionych dzisiaj jednego dnia. Z zielonym paskiem jest taki z apteki za 20 zł za 5 szt. Niebieski natomiast jest z netu 20 zł za 50 szt. Chciałabym móc napisać że nie warto przepłacać bo są identyczne ale....NIE SĄ. A przynajmniej nie w moim przypadku. Odpowiednia chwila jest kluczowa w tym temacie więc chyba lepiej wydać więcej i mieć pewność [emoji6]Zobacz załącznik 771451Zobacz załącznik 771452

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
O kurde! Coraz bardziej wątpię w te testy....

Oby wredna @ nie przyszła.
Ja wreszcie uspalam dziecko to ząbkowanie bardziej mnie wykończy niż młodego. Oby tylko ząbki się szybko wybily, a to dopiero pierwsze. Takie uroki macierzyństwa. Za to gdy popatrzy na mnie takimi kochanym oczkami od razu znika zmęczenie [emoji7]

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Sałatka a Ty już jutro masz wizytę? Jak się czujesz? Nie ma plamien? Coś malutko się odzywasz ostatnio.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Dziekuje ze o mnie pamiętasz. To naprawde bardzo mile. Kurczę mam tylko Tel kiepski internet i nie za bardzo lubię tak pisac... A tez czasu nie mam za bardzo... Czuje sie dobrze. Plamienia niestety sa. W nocy się kilka razy zdarzyło na czerwono a tak caly czas brąz... Jutro wizyta. Wszystko sie okaże. Mąż mnie pociesza, mówi ze napewno bedzie wszystko dobrze bo jestem nieznosna...
Ciągle bym spala i okropne mdlosci mam.
A i znowu będę musiała czekać kilka godzin na wizytę... Tylko ciekawe ile... A wizyta prywatna

Oby wredna @ nie przyszła.
Ja wreszcie uspalam dziecko to ząbkowanie bardziej mnie wykończy niż młodego. Oby tylko ząbki się szybko wybily, a to dopiero pierwsze. Takie uroki macierzyństwa. Za to gdy popatrzy na mnie takimi kochanym oczkami od razu znika zmęczenie [emoji7]

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Znam to:) chociaż mojej malutkiej nie wychodzily aż tak boleśnie... Ale jeszcze kilka ząbków przed nami...

reklama
1473097513590-911312873.jpg No i następny pozytyw. Oj mój mąż ma dzisiaj przechlapane. wróci zmęczony z pracy i jeszcze niewie co go czeka.hehe

Załączniki

• 1473097513590-911312873.jpg
    1473097513590-911312873.jpg
    759,9 KB · Wyświetleń: 69
Do góry