reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Moze inaczej. Po clo mam tylko jeden pecherzyk graffa ( z lewego jajnika),ktory akurat dzisiaj jest dominujacy [emoji6] np w poprzednim cyklu mialam 2 dominujace.z kazdego jajnika po jednym.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A aaa widzisz to teraz kumam [emoji2] a w kwestii edukacyjnej załączam foty 2 testów owu robionych dzisiaj jednego dnia. Z zielonym paskiem jest taki z apteki za 20 zł za 5 szt. Niebieski natomiast jest z netu 20 zł za 50 szt. Chciałabym móc napisać że nie warto przepłacać bo są identyczne ale....NIE SĄ. A przynajmniej nie w moim przypadku. Odpowiednia chwila jest kluczowa w tym temacie więc chyba lepiej wydać więcej i mieć pewność [emoji6]
1473094894724.jpg
1473094897707.jpg

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1473094894724.jpg
    1473094894724.jpg
    43,8 KB · Wyświetleń: 273
  • 1473094897707.jpg
    1473094897707.jpg
    17,3 KB · Wyświetleń: 924
reklama
Cześć dziewczyny. Urlopuje się ale codziennie do Was zaglądam. Pisać nie mam w zasadzie o czym bo ten cykl postanowiłam odpuścić. Nie doszukiwać się na siłę objawów ciążowych itd. Cykl obstawiony średnio bo 9,11 i 12 dc. Dziś byłam na kontrolnej wizycie u polskiego gina. Wszystko jest ok i nawet powiedział że endo bardzo ładne i że nie chce mi robić nadziei ale wygląda na ciążowe.
Na razie czekam spokojnie do terminu @.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny. Urlopuje się ale codziennie do Was zaglądam. Pisać nie mam w zasadzie o czym bo ten cykl postanowiłam odpuścić. Nie doszukiwać się na siłę objawów ciążowych itd. Cykl obstawiony średnio bo 9,11 i 12 dc. Dziś byłam na kontrolnej wizycie u polskiego gina. Wszystko jest ok i nawet powiedział że endo bardzo ładne i że nie chce mi robić nadziei ale wygląda na ciążowe.

A kiedy masz termin? Bardzo bardzo mocno trzymam kciuki zeby się udalo...

A aaa widzisz to teraz kumam [emoji2] a w kwestii edukacyjnej załączam foty 2 testów owu robionych dzisiaj jednego dnia. Z zielonym paskiem jest taki z apteki za 20 zł za 5 szt. Niebieski natomiast jest z netu 20 zł za 50 szt. Chciałabym móc napisać że nie warto przepłacać bo są identyczne ale....NIE SĄ. A przynajmniej nie w moim przypadku. Odpowiednia chwila jest kluczowa w tym temacie więc chyba lepiej wydać więcej i mieć pewność [emoji6]Zobacz załącznik 771451Zobacz załącznik 771452

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
O kurde! Coraz bardziej wątpię w te testy....

Oby wredna @ nie przyszła.
Ja wreszcie uspalam dziecko to ząbkowanie bardziej mnie wykończy niż młodego. Oby tylko ząbki się szybko wybily, a to dopiero pierwsze. Takie uroki macierzyństwa. Za to gdy popatrzy na mnie takimi kochanym oczkami od razu znika zmęczenie [emoji7]

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Sałatka a Ty już jutro masz wizytę? Jak się czujesz? Nie ma plamien? Coś malutko się odzywasz ostatnio.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Dziekuje ze o mnie pamiętasz. To naprawde bardzo mile. Kurczę mam tylko Tel kiepski internet i nie za bardzo lubię tak pisac... A tez czasu nie mam za bardzo... Czuje sie dobrze. Plamienia niestety sa. W nocy się kilka razy zdarzyło na czerwono a tak caly czas brąz... Jutro wizyta. Wszystko sie okaże. Mąż mnie pociesza, mówi ze napewno bedzie wszystko dobrze bo jestem nieznosna...
Ciągle bym spala i okropne mdlosci mam.
A i znowu będę musiała czekać kilka godzin na wizytę... Tylko ciekawe ile... A wizyta prywatna

Oby wredna @ nie przyszła.
Ja wreszcie uspalam dziecko to ząbkowanie bardziej mnie wykończy niż młodego. Oby tylko ząbki się szybko wybily, a to dopiero pierwsze. Takie uroki macierzyństwa. Za to gdy popatrzy na mnie takimi kochanym oczkami od razu znika zmęczenie [emoji7]

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Znam to:) chociaż mojej malutkiej nie wychodzily aż tak boleśnie... Ale jeszcze kilka ząbków przed nami...

reklama
1473097513590-911312873.jpg No i następny pozytyw. Oj mój mąż ma dzisiaj przechlapane. wróci zmęczony z pracy i jeszcze niewie co go czeka.hehe

Załączniki

• 1473097513590-911312873.jpg
    1473097513590-911312873.jpg
    759,9 KB · Wyświetleń: 64
Do góry