reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

A na ebay nie trzeba mieć karty kredytowej? Nie kupowałam tam nigdy

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja place usluga pay pal ale ogolem jak cie jakis test interesuje to jest napisane czym mozesz placic.
Dzis np. kupilam Inofem z polski i zaplacilam PayPal [emoji2][emoji2] az nie wierzylam Bo myslalam ze wloska karta niee zadziala a jednak moglam :)

Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk

reklama
Cześć dziewczyny chciałabym dołączyć to Waszej zgranej paczki forumowiczek. Chcemy zacząć z mężem staranie o drugie bobo i tak podczytuje aby dowiedzieć się więcej o testach owu, objawach, badaniach itp itd. Wasze wsparcie jest naprawdę super :-)

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom
Hey witaj
A robisz testy owu? Obserwujesz swoj cykl?

50 owulacyjnych i 10 ciazowych za grosze.
Ja stad je wzielam i sa dobre.
No i 7 dni i beda

Hey witaj
A robisz testy owu? Obserwujesz swoj cykl?

Właśnie zakupiłam je w aptece ale teraz czekam na @ i zamierzam rozpocząć testowanie w nowym cyklu. Cykle mam 29 dniowe i jak na złość, kiedy chcemy zacząć, to właśnie dziś jest 30 dzień i nie ma. Mam nadzieję, że lada moment się pojawi i cykl mi się teraz nie rozregulował...

Cześć dziewczyny chciałabym dołączyć to Waszej zgranej paczki forumowiczek. Chcemy zacząć z mężem staranie o drugie bobo i tak podczytuje aby dowiedzieć się więcej o testach owu, objawach, badaniach itp itd. Wasze wsparcie jest naprawdę super :-)

Cześć [emoji4]
To w takim razie (chyba po raz pierwszy bo zawsze jest na odwrót) życzę żeby @ szybko zawitała. A może @ się spóźnia bo cel osiągnięty?

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry