G
gosc6
Gość
Ogolnie to Wam powiem, że od tego usg jestem super szczęśliwa i w końcu uwierzyłam, że będzie dobrze. Łożysko wysoko, szyjka dobra, E.coli wyleczone. Pozostało się cieszyć.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ogolnie to Wam powiem, że od tego usg jestem super szczęśliwa i w końcu uwierzyłam, że będzie dobrze. Łożysko wysoko, szyjka dobra, E.coli wyleczone. Pozostało się cieszyć.
Ja się już rozglądałam. Myślę, że kupimy używaną gondolę bo z tego się krótko korzysta a w spacerowkę zaiwestujemy nową bo to na dłuższy czas. Dla nas ważne żeby miała dobrą amortyzaję.A myślicie już nad zakupem wózka? Kiedy wg Was jest najlepszy czas na jego kupienie?
Super. Gratulacje córci. Mnie też się marzy córkaOgolnie to Wam powiem, że od tego usg jestem super szczęśliwa i w końcu uwierzyłam, że będzie dobrze. Łożysko wysoko, szyjka dobra, E.coli wyleczone. Pozostało się cieszyć.
Super. Gratulacje córci. Mnie też się marzy córka
Już na ostatnim mogłam się dowiedzieć ale kolanka zaciśnięte i rób co chceszA kiedy masz zaplanowana wizytę u lekarza? Myślę, że to będzie już ten czas, kiedy się dowiesz, kogo masz
Wow szacun dla Pani farmaceutyki.Stało się...
Pani w aptece zaprosiła mnie do okienka poza kolejką
Wow szacun dla Pani farmaceutyki.
A u Ciebie musi być już piękny brzuszek że zauważyła z okienka