reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2019

Ogolnie to Wam powiem, że od tego usg jestem super szczęśliwa i w końcu uwierzyłam, że będzie dobrze. Łożysko wysoko, szyjka dobra, E.coli wyleczone. Pozostało się cieszyć. :D

reklama
A myślicie już nad zakupem wózka? Kiedy wg Was jest najlepszy czas na jego kupienie?
Ja się już rozglądałam. Myślę, że kupimy używaną gondolę bo z tego się krótko korzysta a w spacerowkę zaiwestujemy nową bo to na dłuższy czas. Dla nas ważne żeby miała dobrą amortyzaję.

Macie już zaplanowany test obciążenia glukozą? Mnie lekarka wysyła na to w 22 tc i się zastanawiam, czy to nie za wcześnie, w wielu źródłach podają, że się to robi 24 - 28 tc...

reklama
Wow szacun dla Pani farmaceutyki.
:tak:A u Ciebie musi być już piękny brzuszek że zauważyła z okienka :-) :)
Photo_1551611973704.png

To sprzed tygodnia ;) Teraz jest jeszcze okraglejszy. Tak, baaardzo miło ze strony p.farmaceutki. Żeby wszyscy byli tacy życzliwi, to żyło by się lepiej :)

Do góry