reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2025

reklama
Dziewczyny, jeśli któraś z Was jest z Warszawy lub okolic i planuje rodzić na Żwirki i Wigury (szpital z III stopniem referencyjności) bądź jeszcze nie wie gdzie chciałaby rodzić, to w tą niedzielę są na Żwirkach dni otwarte. Można obejrzeć porodówkę i podpytać o różne rzeczy 🙂 Ja ze swojej strony gorąco polecam ten szpital.

Załączniki

• Screenshot_20241015_144608_Facebook.jpg
    Screenshot_20241015_144608_Facebook.jpg
    286,9 KB · Wyświetleń: 36
Dziewczyny, jeśli któraś z Was jest z Warszawy lub okolic i planuje rodzić na Żwirki i Wigury (szpital z III stopniem referencyjności) bądź jeszcze nie wie gdzie chciałaby rodzić, to w tą niedzielę są na Żwirkach dni otwarte. Można obejrzeć porodówkę i podpytać o różne rzeczy 🙂 Ja ze swojej strony gorąco polecam ten szpital.

Nie rodziłam tam, ale spędziłam ostatnie tygodnie z dzieckiem na diabetologii i również bardzo polecam :) myślę, że na każdym oddziale jest tam super

Bardzo mi przykro... Chcesz się z nami podzielić informacją co się stało? 😞
To był zwykły dzień, nic nie wskazywało na to że zacznę krwawić. Wstałam rano, ogarneła się i robiłam śniadanie starszym dzieciom, nagle zaczoł mnie boleć brzuch, poszłam do wc! A tam krwotok, bol brzucha.
Odrazu telefon po karetke!!!! No i jak już wjechałam na oddział no to już były badania zabieg..😭

To był zwykły dzień, nic nie wskazywało na to że zacznę krwawić. Wstałam rano, ogarneła się i robiłam śniadanie starszym dzieciom, nagle zaczoł mnie boleć brzuch, poszłam do wc! A tam krwotok, bol brzucha.
Odrazu telefon po karetke!!!! No i jak już wjechałam na oddział no to już były badania zabieg..😭
Bardzo mi przykro... 🥺🥺

reklama
Do góry