DziękujęGratulacje.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
DziękujęGratulacje.
No to przynajmniej pomoc masz już odchowanąSzczerze to chcieliśmy już duuużo wcześniej drugie dziecko, ale jak to czesto w życiu bywa....
Ograniczyły nas warunki mieszkaniowe
Fakt, jak narazie obiecuje dużą pomoc cyt. Będę przewinąć ,karmić na spacery itp. no i oby to byla siostrzyczka hihiNo to przynajmniej pomoc masz już odchowaną
ida, a co mówi Twój lekarz prowadzący ciążę? Też podkreślał takie ryzyko? Bo jesli nie to może niepotrzebnie się naczytaliście w Internecie....i teraz przez to stres.
Matko.. Mam nadzieję że kiedyś im tak powiedzą lekarze w chorobie albo po wypadku, że nie ma co ratować. Serio.. Przeginają z tymi swoimi "mądrościami".Idę do niej dopiero jutro, bo w szpitalu usłyszałam tylko, że w 15 tc nie ma co ratować. Mojej doktor ufam i wiem, że powie mi prawdę, także jutro dam znać.