reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2019

Dzień dobry.
Czy któraś też dziś walczy w trybie zombie i byle przetrwać do wieczora? [emoji14]
U mnie dziś pobudka o 3-ciej w nocy, znowu bezsenność ciążowa męczy, córa o czwartej wstała i koniec leżenia. Trzeba było się z łóżka zerwać.. A tak cieplutko było!
Kochana, ja wczoraj jak o 18 poległam tak dzisiaj do 5:30 spałam, nawet na nocne siku nie wstawałam [emoji3526]

reklama
Byłam u doktor. Zapewniała, że łożysko na bank się podniesie, że to częste, że w tym okresie jest nisko. Póki co mam nie panikować i będziemy obserwować. Za 2 tyg mam usg z nastawieniem na sprawdzenie łożyska. Co z e.coli czekam na wynik wymazu.

Ida, no to dobre wieści. Właśnie gdzieś dzis czytałam ze łożysko często sie podnosi w późniejszym okresie ciąży. A Twój doktor to potwierdza. Widzisz, będzie dobrze!:)

Drogie Dziewczyny mam pytanie.

Czy któraś bierze Prenatal Duo te od 13 t. C.? Na opakowaniu w odniesieniu do jednego z rodzajów tabletek dawkowanie jest podane 1-2 dziennie....

No ale mam dylemat czy 1 czy 2. Jak Wy je bierzecie?
Niestety nie mam teraz kontaktu z ginem by zapytać.
Z góry dzięki [emoji4]

Drogie Dziewczyny mam pytanie.

Czy któraś bierze Prenatal Duo te od 13 t. C.? Na opakowaniu w odniesieniu do jednego z rodzajów tabletek dawkowanie jest podane 1-2 dziennie....

No ale mam dylemat czy 1 czy 2. Jak Wy je bierzecie?
Niestety nie mam teraz kontaktu z ginem by zapytać.
Z góry dzięki [emoji4]
Ja biorę 1 różowa i 2 DHA :)

reklama
Do góry