G
gosc6
Gość
Ja mam wszystkie wyniki online. Czasem dopiero doktor za kilka dni je komentuje, a ja do tego czasu dostaje fisia.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Skąd ja to znam[emoji23] i się doszukuje w necie, a jak nie ma nic podobnego to panika[emoji1787] ale staram się już tak nie robic...normy dla kobiet w ciąży są inne niż te co ma labo...Ja mam wszystkie wyniki online. Czasem dopiero doktor za kilka dni je komentuje, a ja do tego czasu dostaje fisia.
Łał,super. A dlaczego taka różnica, jeśli można wiedziećWitam serdecznie przyszłe i obecne mamusie. Wracam na forum po 11 latach Jupii dzidziuś w sierpniu, bardzo się cieszymy.
Gratulacje.Witam serdecznie przyszłe i obecne mamusie. Wracam na forum po 11 latach Jupii dzidziuś w sierpniu, bardzo się cieszymy.
Szczerze to chcieliśmy już duuużo wcześniej drugie dziecko, ale jak to czesto w życiu bywa....Łał,super. A dlaczego taka różnica, jeśli można wiedzieć