reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2019

reklama
Już w domu dziewczyny ..
No więc z dzieckiem jest wszystko ok,żywy tętno malucha 170 bez obrzęku bez odklejania się kosmowki szyjka długa zamknięta...a skąd te krwawienia nie wiadomo :-( być może od krwiaka Ale dr nie był pewny bo obraz na usg był nie jednoznaczny
Mam nakaz leżenia oszczędzania się ....dr zalecil 2x1 luteina 3x1 Magnez i jak boli 3x1 nospa
Ale boję się bo wróciliśmy do domu i dalej taka czerwona wydzielina przy podcieraniu się pojawia :-(
Dziękuję za każde ciepłe słowo :*

Już w domu dziewczyny ..
No więc z dzieckiem jest wszystko ok,żywy tętno malucha 170 bez obrzęku bez odklejania się kosmowki szyjka długa zamknięta...a skąd te krwawienia nie wiadomo :-( być może od krwiaka Ale dr nie był pewny bo obraz na usg był nie jednoznaczny
Mam nakaz leżenia oszczędzania się ....dr zalecil 2x1 luteina 3x1 Magnez i jak boli 3x1 nospa
Ale boję się bo wróciliśmy do domu i dalej taka czerwona wydzielina przy podcieraniu się pojawia :-(
Grunt kochana że z dzueck
Już w domu dziewczyny ..
Dziękuję za każde ciepłe słowo :*[/QUOT

Już w domu dziewczyny ..
Grunt że z dzieckiem wszystko ok. Kazali się oszczędzać więc na kanapę i leżeć . Kurczę pisze z telefonu i jakieś jaja mi tu wyskakują

Już w domu dziewczyny ..
Kamień z serca. Oszczędzaj sie, odpoczywaj nawięcej jak sie da i stosuj do zaleceń lekarza.

Już w domu dziewczyny ..

Nie jestem lekarzem i pewnie musiałabyś to skonsultować ze swoim ale mój jak jest plamienie każe jednorazowo wziąć końską dawkę Duphastonu i ci powiem, że i mi i kilku moim koleżankom to pomaga ale to trzeba skonsultować z lekarzem myślę, że z luteina można zrobić tak samo, a jaka masz luteinę ? Dopochwowo mój lekarz mówi że przy plamieniu nie jest wskazana bo się rozpuszcza i jeszcze bardziej wszystko podrażnia nie mówiąc że wraz z plamieniem i zwiększoną ilością wydzieliny nie wchłania się tak jak powinna

Nie jestem lekarzem i pewnie musiałabyś to skonsultować ze swoim ale mój jak jest plamienie każe jednorazowo wziąć końską dawkę Duphastonu i ci powiem, że i mi i kilku moim koleżankom to pomaga ale to trzeba skonsultować z lekarzem myślę, że z luteina można zrobić tak samo, a jaka masz luteinę ? Dopochwowo mój lekarz mówi że przy plamieniu nie jest wskazana bo się rozpuszcza i jeszcze bardziej wszystko podrażnia nie mówiąc że wraz z plamieniem i zwiększoną ilością wydzieliny nie wchłania się tak jak powinna
Luteine mam dopochwowa 100mg dr mówił że ok
Od duphastonu mam okropne bóle żołądka :'(

A teraz jak wróciłam,w końcu zjadłam to i mdłości zaczęły mnie znowu szarpać :-( Ehh
Ale powiem wam ze przy mnie przyjechała dziewczyna,nie wiem który tydzień,blada okropnie prowadzili ja ..słyszałam że ma okropne mdłości i wymioty ...wzięli ja przede mną i wiecie co ...wyjechała na wózku inwalidzki na oddział ...aż mi się jej przykro zrobiło :-(

Luteine mam dopochwowa 100mg dr mówił że ok
Od duphastonu mam okropne bóle żołądka :'(
A w przypadku plamien czemu ci nie dali i takiej i takiej ? Przecież progesteron nie zaszkodzi, 2x100 to ja brałam profilaktycznie w poprzedniej ciąży nie mając żadnych plamien, bólu itp

reklama
Do góry