reklama
Ja też poproszę o zapisanie na zamknięte forum@eweliska jesteś na nowej liście. Generalnie w aplikacji jak się wejdzie we wszystkie fora to są fora zamknięte i tam widać czy się na do jakiegoś dostęp.
Jeśli chodzi o drugą listę to mam póki co:
eweliska, kamejka, LokaLoka1020, littlebabae, k.karolina, KaJa8414, Juliia, aneczka2405, meg1216, Rumuneczka84.
Czy ktoś jeszcze? Jutro będę wysyłać.
martoosia04
Fanka BB :)
Dziewczyny proszę o ciepłe myśli jadę do szpitala :'( :'( :'( :'( :'( za dużo tego plamienia i zaczyna robić się czerwone :'( :'( :'( :'( :'( brzuch boli nie ma na co czekać
Trzymaj się! Bądź silna. Postaraj się opanować nerwy, bo teraz nie pomogą. Trzymam kciuki za dobre wieści.
czarnaanna
Trzymam kciuki bardzo bardzo mocno! Daj znac ....Dziewczyny proszę o ciepłe myśli jadę do szpitala :'( :'( :'( :'( :'( za dużo tego plamienia i zaczyna robić się czerwone :'( :'( :'( :'( :'( brzuch boli nie ma na co czekać
aneczka2405
Trzymam kciuki i jestem dobrej mysli. Daj znać jak bedzie juz po wszystkim.Dziewczyny proszę o ciepłe myśli jadę do szpitala :'( :'( :'( :'( :'( za dużo tego plamienia i zaczyna robić się czerwone :'( :'( :'( :'( :'( brzuch boli nie ma na co czekać
Rumuneczka84
Trzymam kciuki.... musi być dobrze... odezwij się później co i jak. ŚciskamDziewczyny proszę o ciepłe myśli jadę do szpitala :'( :'( :'( :'( :'( za dużo tego plamienia i zaczyna robić się czerwone :'( :'( :'( :'( :'( brzuch boli nie ma na co czekać
Bada gorące myśli!!! Trzymam kciuki KochanaDziewczyny proszę o ciepłe myśli jadę do szpitala :'( :'( :'( :'( :'( za dużo tego plamienia i zaczyna robić się czerwone :'( :'( :'( :'( :'( brzuch boli nie ma na co czekać
Proszę również o dopisanie. Jestem od początku Ale tylko raz się odezwałam bo nadal pracuje i ciężko z czasem, ale jestem z wami myślami dziewczyny [emoji6]@eweliska jesteś na nowej liście. Generalnie w aplikacji jak się wejdzie we wszystkie fora to są fora zamknięte i tam widać czy się na do jakiegoś dostęp.
Jeśli chodzi o drugą listę to mam póki co:
eweliska, kamejka, LokaLoka1020, littlebabae, k.karolina, KaJa8414, Juliia, aneczka2405, meg1216, Rumuneczka84.
Czy ktoś jeszcze? Jutro będę wysyłać.
[emoji110]Dziewczyny proszę o ciepłe myśli jadę do szpitala :'( :'( :'( :'( :'( za dużo tego plamienia i zaczyna robić się czerwone :'( :'( :'( :'( :'( brzuch boli nie ma na co czekać
reklama
Alexa1905
[emoji110][emoji110][emoji110] trzymamy mocno kciuki!Dziewczyny proszę o ciepłe myśli jadę do szpitala :'( :'( :'( :'( :'( za dużo tego plamienia i zaczyna robić się czerwone :'( :'( :'( :'( :'( brzuch boli nie ma na co czekać
I daj znać nam, bo wszystkie się tu martwimy.