paulina1994
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja bym jeszcze pogadała z prowadzącym ciążę albo skonsultować to z innym nie zaszkodzi a może pomóc według mnie to mała dawka i taką widzę, że dziewczyny często biorą żeby dmuchać na zimneNo tak dr zdecydowal :-(
Kochana super, ze dzidzia dobrze ❤No tak dr zdecydowal :-(
Dzisiaj wszystkie spodnie w szafie zakładałam bo szłam z młodym do kosciola i zonk już czas kupić ciążowe hehe....a waga stoiA tak ogolnie przytylyscie juz cos i widac brzuszki?
U mnie faktycznie brzuszek juz zaokraglil sie dosc mocno
A z waga- waże sie tylko u lekarza, to dwa tygodnie temu bylo -3kg od wagi sprzed ciazy, jutro zobaczę co jest teraz
Ja tez od poczatku ciaży stracilam 3kg. To pewnie dlatego, ze zminilam sposob odżywiania. Ciaze zaczynalam z nadwaga bo przy wzroscie 160cm ważylam 67kg i do tego mam zagrożenie cukrzyca wiec sie pilnuje.A tak ogolnie przytylyscie juz cos i widac brzuszki?
A z waga- waże sie tylko u lekarza, to dwa tygodnie temu bylo -3kg od wagi sprzed ciazy, jutro zobaczę co jest teraz
U mnie też już brzuszek widać ale ważyć się szczerze mówiąc nie wazylam 14 mam pierwsza wizytę to pewnie tam już będę musiała się ważyćA tak ogolnie przytylyscie juz cos i widac brzuszki?