reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2019

Witajcie dziewczyny [emoji5]
Dawno sie nie odzywalam, ale co jakis czas Was podczytuje. Wszystko to za sprawa notorycznego bólu głowy... Ostatnimi czasy bol mnie nie opuszczal, doszlo nawet do tego ze wymiotowalam, a to mi sie nie zdarzalo. Na szczescie od wczoraj ustapil i oby nie powrocil.
Od piatku jestem na L4 i moze to zasluga tego ze odpoczelam, ostatnio bylam mocno przemeczona bo praca bo studia i do tego obowiazki domowe. Mam nadzieje ze teraz to sie zmieni.
W piatek mialam badania prenatalne. Wszystko w porzadku. Wrzucam Wam zdjecie. Cudownie bylo patrzec, slyszec bicie serca dzieciatka.
Plci nie znamy, jakos nie miam odwagi zapytac. Najwazniejsze to to ze wszystko jest w porzadku, chociaz ciekawosc mnie zżera kogo nosze pod sercem.
received_1449267458541305.jpeg

reklama
A ja dzisiaj na IP pojechałam....dziwne bóle brzucha od 3 dni, w nocy 2 skurcze rano tez....na szczęście trafiłam na miłą lekarkę! Co na Polnej jest zadkoscia podobno hehe...zbadała ,pomacała, polipa znalazła, krwiaka już brak, usg... Wszystko w porządku na szczęście! W razie czego wziąć NoSpe...ale widziałam jak moje maleństwo bryka:) cudny widok;) aż mi się buzia śmiała hehe....
Cieszę się że wszytsko w porządku:)

Dawno sie nie odzywalam, ale co jakis czas Was podczytuje. Wszystko to za sprawa notorycznego bólu głowy... Ostatnimi czasy bol mnie nie opuszczal, doszlo nawet do tego ze wymiotowalam, a to mi sie nie zdarzalo. Na szczescie od wczoraj ustapil i oby nie powrocil.
Od piatku jestem na L4 i moze to zasluga tego ze odpoczelam, ostatnio bylam mocno przemeczona bo praca bo studia i do tego obowiazki domowe. Mam nadzieje ze teraz to sie zmieni.
W piatek mialam badania prenatalne. Wszystko w porzadku. Wrzucam Wam zdjecie. Cudownie bylo patrzec, slyszec bicie serca dzieciatka.
Plci nie znamy, jakos nie miam odwagi zapytac. Najwazniejsze to to ze wszystko jest w porzadku, chociaz ciekawosc mnie zżera kogo nosze pod sercem.Zobacz załącznik 939411
Super:) śliczna dzidzia;)

@k.karolina ja też:) najważniejsze że maleństwa zdrowe:) twoje i moje uff....

Witam.chciałabym się przywitać i dołączyć :-)
Jestem mama 2 kochanych dzieciaczkow obecnie w 3 Ciąży która przechodzę okropnie :'(
Tp mamy na 23.08
Od razu mam pytanie czy któraś z Was także meczy z okropnymi calodniowymi mdlosciami :'( a oprócz mdosci z bolami żołądka ogólnie dalej jamy brzusznej :-( ?
Ratuje się czym mogę ale niewiele to pomaga :'(

Jestem mama 2 kochanych dzieciaczkow obecnie w 3 Ciąży która przechodzę okropnie :'(
Tp mamy na 23.08
Od razu mam pytanie czy któraś z Was także meczy z okropnymi calodniowymi mdlosciami :'( a oprócz mdosci z bolami żołądka ogólnie dalej jamy brzusznej :-( ?
Witaj Meg [emoji5]
Ja z żoładkiem nie mam problemow, ale z bolem glowy owszem. To moja druga ciaza i zupelnie inaczej sie czuje. W pierwszej to moglam wszystko, a teraz zapachy mi przeszkadzaja, nawet zel pod orysznic muaialam zmienic bo mialam do niego wstret [emoji40]

Witaj Meg [emoji5]
Ja z żoładkiem nie mam problemow, ale z bolem glowy owszem. To moja druga ciaza i zupelnie inaczej sie czuje. W pierwszej to moglam wszystko, a teraz zapachy mi przeszkadzaja, nawet zel pod orysznic muaialam zmienic bo mialam do niego wstret [emoji40]
Oj tak z zapachami to i ja mam problemy,wszystko mi śmierdzi :-( ale najgorsze są te całodniowe mdłości :-( najlepiej to bym cały dzień leżała bo tylko tak jest znosnie ale leżeć się nie da bo w domu 2 dzieciaków którzy potrzebują uwagi...ja poprzednie dwie ciąże też nie najgorzej przechodzilam a teraz jest tragedia leci 12 tydzień a ja gdzieś od 5t wegetuje :-( bo albo mi żołądek szarpie do wymiotow albo sił brak :-( mam nawet takie myśli ze gdybym wiedziała ze tak będzie nigdy bym się nie zdecydowała na kolejne dziecko :-( szkoda mi tych moich dzieciaków bo widzą jak mama praktycznie ciągle leży :'(

Tp mamy na 23.08

Przybijam 5! Mam to samo. Jedzenie to koszmar bo szybko mi się odechciewa i po wszystkim muli.

Tp mamy na 23.08
Witamy.... no jakbym czytała swój wpis. To też moja 3 ciąża i samopoczucie ble.... choć od jakiś 3 dni nie mogę narzekać. Bol zoladka towarzyszy mi od początku ciąży. Ratuje się lnem mielonym. Pije go codziennie rano na czczo. I jest lepiej. Spróbuj może i tobie pomoże.

reklama
Plci nie znamy, jakos nie miam odwagi zapytac. Najwazniejsze to to ze wszystko jest w porzadku, chociaz ciekawosc mnie zżera kogo nosze pod sercem.Zobacz załącznik 939411
Super że dzidzia zdrowa. To najważniejsze. Ja prenatalne mam 19 lutego i już strach jest.....

Do góry