Koraliki
Fanka BB :)
Ja też 04.02. prenatalne jutro lecę do diabetologa.To wizytujemy razem, bo ja też 4.02
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też 04.02. prenatalne jutro lecę do diabetologa.To wizytujemy razem, bo ja też 4.02
Nie zawsze, ja miałam pół na pół...No właśnie tak się zastanawiam czy prenatalne zawsze robią przez brzuch?
Wczoraj akurat rozmawiałam z koleżanką w ciąży i mówi że po ogorkach kwaszonych słabo się wymiotuje hahaha mówi że przestała jeść sory tka mi się przypomniało hehehe ale smacznegoCzytam sobie Was dziewczynki i zagryzam ogorkami kwaszonymi. Zdrówka życzę! Dzisiaj zajadalam sie kapusta kiszona i sledzikiem. Na chlopczyka może?
Ja mialam dopochwowo ale w połowie lekarz zmienił na "przez brzuch" bo słabo było widać przez łożysko czy coś kurcze nie pamiętam może coś pomyliłamNo właśnie tak się zastanawiam czy prenatalne zawsze robią przez brzuch?
Ja mam sprawdzony ciśnieniomierz ktory kupowalam co córeczki bo potrzebujemy. Mamy dwa rękawki. Dla dorosłych i dzieci. Od razu mówię że drogi ten ciśnieniomierz ale jak chcesz z rekawkiem tylko dla siebie to 100 zl taniej będzie. Ja dawalam ponad 300 za niego. Mam omron model m6 acMuszę kupić ciśnieniomierz do kontroli ciśnienia,ale zupełnie nie wiem co wybrać. Na być oczywiście automatyczny. Macie jakieś sprawdzone modele które mają rzetelne pomiary.
@kustronka i znów zwracam się szczególnie do Ciebie z pytaniem bo myślę że masz w tym doświadczenie. Ale chętnie też poczytam inne propozycje.
Super wieści! Ogromne gratulacje!!Odebrałam wyniki Nifty. Są prawidłowe pod sercem noszę: chłopaka!
Po sledziu również nie polecam wymiotować [emoji23][emoji23] jeszcze czuje to wszystko jak mi szło w poprzedniej ciazy ponad 3 lata temu wiec teraz choćbym nie wiem jaka miala ochotę to do końca ciąży śledzi nie ruszam [emoji23][emoji23][emoji23]Wczoraj akurat rozmawiałam z koleżanką w ciąży i mówi że po ogorkach kwaszonych słabo się wymiotuje hahaha mówi że przestała jeść sory tka mi się przypomniało hehehe ale smacznego
Wysłałam ci prywatnaPo sledziu również nie polecam wymiotować [emoji23][emoji23] jeszcze czuje to wszystko jak mi szło w poprzedniej ciazy ponad 3 lata temu wiec teraz choćbym nie wiem jaka miala ochotę to do końca ciąży śledzi nie ruszam [emoji23][emoji23][emoji23]