reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2019

Gratulacje dziewczyny wizyt :)

Ja również proszę o dopisanie do prywatnego.
Termin jak na razie 19.08
Też chciałabym zabrać swojego na USG, ale mam wątpliwości, bo prowadzę ciążę na NFZ i w mojej przychodni, jeszcze ani razu nie widziałam żeby ciężarna wchodziła z partnerem [emoji19]
Ja swoją pierwszą ciąże prowadziła na NFZ i to dobre parę lat temu i lekarz nie miał nic przeciw temu żebym wchodziła z partnerem. Myślę że to nie ma znaczenia czy prywatnie czy na NFZ. Tatuś też ma prawo zobaczyć swoje dziecko :D

reklama
Hej dziewczyny, ależ miałam czytania. W pracy w ogóle nie mam czasu tu zaglądać :(
Gratuluje dobrych wiadomości po wizytach. Takie informacje cieszą oczy :)

Pisałyście o bólu kręgosłupa i mnie niestety też to już dopadło, boli w dole pleców. Nie wiem czy to jakieś ból wszedł i trzeba iść do fizjoterapeuty czy to taki urok ciążowy.

Ja na prenatalnych byłam z mężem. Tam nie ma badania normalnego, tylko USG przez brzuch, więc śmiało można wchodzić z partnerem.

Belle mam Omron m2 BASIC i jestem bardzo zadowolona. Miałam nadciśnienie w pierwszej ciąży.

Paulina hak poszło?? Czekamy niecierpliwie na wieści..

Ja u siebie sprzedawałam microlife omron i dziś diagnostic te trzy firmy nie miały prawie w ogóle reklamacji.

Stima gratulacje wyniku i chłopczyka :)

@Kat. Ka nie każde, moje pierwsze byly pół na pół bo miałam mocne tylozgoecie macicy i nie dało się wszystkiego przez brzuch zobaczyć, teraz obawiam się że może być podobnie, zobaczymy

Dziewczyny gratuluję udanych wizyt! Super jak są same dobre wieści :)

reklama
Dziękuję Wam kobietki za wszystkie podpowiedzi,bardzo mi pomogłyście;)
Za waszą radą i po opiniach w necie zdecyduje się na omron. Myślę ze się sprawdzi. Miłego wieczoru;)

Do góry