reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2019

Gratulacje dziewczyny wizyt :)

Ja również proszę o dopisanie do prywatnego.
Termin jak na razie 19.08
Też chciałabym zabrać swojego na USG, ale mam wątpliwości, bo prowadzę ciążę na NFZ i w mojej przychodni, jeszcze ani razu nie widziałam żeby ciężarna wchodziła z partnerem [emoji19]
Ja swoją pierwszą ciąże prowadziła na NFZ i to dobre parę lat temu i lekarz nie miał nic przeciw temu żebym wchodziła z partnerem. Myślę że to nie ma znaczenia czy prywatnie czy na NFZ. Tatuś też ma prawo zobaczyć swoje dziecko :D

reklama
Hej dziewczyny, ależ miałam czytania. W pracy w ogóle nie mam czasu tu zaglądać :(
Gratuluje dobrych wiadomości po wizytach. Takie informacje cieszą oczy :)

Pisałyście o bólu kręgosłupa i mnie niestety też to już dopadło, boli w dole pleców. Nie wiem czy to jakieś ból wszedł i trzeba iść do fizjoterapeuty czy to taki urok ciążowy.

Ja na prenatalnych byłam z mężem. Tam nie ma badania normalnego, tylko USG przez brzuch, więc śmiało można wchodzić z partnerem.

Belle mam Omron m2 BASIC i jestem bardzo zadowolona. Miałam nadciśnienie w pierwszej ciąży.

Paulina hak poszło?? Czekamy niecierpliwie na wieści..

Ja u siebie sprzedawałam microlife omron i dziś diagnostic te trzy firmy nie miały prawie w ogóle reklamacji.

Stima gratulacje wyniku i chłopczyka :)

@Kat. Ka nie każde, moje pierwsze byly pół na pół bo miałam mocne tylozgoecie macicy i nie dało się wszystkiego przez brzuch zobaczyć, teraz obawiam się że może być podobnie, zobaczymy

Dziewczyny gratuluję udanych wizyt! Super jak są same dobre wieści :)

reklama
Dziękuję Wam kobietki za wszystkie podpowiedzi,bardzo mi pomogłyście;)
Za waszą radą i po opiniach w necie zdecyduje się na omron. Myślę ze się sprawdzi. Miłego wieczoru;)

Do góry