Spina, jak się czujesz? Przeszło trochę?Nie zawsze, ja miałam pół na pół...
DziękiSuper wieści! Ogromne gratulacje!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Spina, jak się czujesz? Przeszło trochę?Nie zawsze, ja miałam pół na pół...
DziękiSuper wieści! Ogromne gratulacje!!
Hahaha nie mogę ja bardzo lubię sledziki w śmietanie.. A że ostatnio czasem sobie haftne to dzięki Tobie odpuszczę sobie ten rarytasPo sledziu również nie polecam wymiotować [emoji23][emoji23] jeszcze czuje to wszystko jak mi szło w poprzedniej ciazy ponad 3 lata temu wiec teraz choćbym nie wiem jaka miala ochotę to do końca ciąży śledzi nie ruszam [emoji23][emoji23][emoji23]
Dziękuję Wam kobietki za wszystkie podpowiedzi,bardzo mi pomogłyście
Za waszą radą i po opiniach w necie zdecyduje się na omron. Myślę ze się sprawdzi. Miłego wieczoru
Super wieści, zazdroszczę, że już wiesz!Odebrałam wyniki Nifty. Są prawidłowe pod sercem noszę: chłopaka!
Wiesz ja mam w planach iść od kolejnej wizyty czyli dopiero 21 luty, ale coś słuchać nie chcą, nie wiem jak im to wytłumaczyć, że nie bo nie, proponują, że umowę będę miała przedłużona, a tak to tylko 2 msc macierzyńskiego taaa myślą, że głupia jestem i nie wiem, że później wypłaca ZUS nie wiem myślę jeszcze nad tym marcem to będzie prawie koniec marca i coś koło 20 tygodnia@paulina1994, widzę że jesteś w podobnej dupie jak i ja z pracą. Ja też mówię od dwóch dni żeby raczej mnie nie uwzględniały koleżanki w grafiku na luty. Ale aż mnie przełożona prosiła żebym jednak może nie szła jeszcze na to zwolnienie, bo może mi się jakoś uda przepracować te krótkie cztery tygodnie lutego. A od marca nowa dziewczyna za mnie startuje.
No i też nie wiem, bo z jednej strony czuje się dobrze, mogę pracować, ale z drugiej tyle tego syfu w pracy, pacjenci są chorzy, roznoszą różne zarazy, a ja mam z nimi kontakt.. już jeden antybiotyk wzięłam [emoji17] i też chce być fair wobec zespołu, mimo że tam raczej nie wrócę. Taki frajer że mnie.