reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2019

reklama
Dopisalam jeszcze trzy dziewczyny:
kustronka
autumnleaves
Marzycielka
Przejrzałam trochę do tyłu i wydaje mi się że to wszyscy w miarę regularnie piszący :)

Dziewczyny, czy kogoś brakuje?

Biedronka0506
Limonkaaa88
Maridonna
Frambuesa
Manami
Spina
klaolia
Kattrina
Genadia
Koraliki
Kingusia2013
M@dzinka
MoniqeOO
madzienka031
Majaaa
Zuz.a
Nattula
Topika
Marcelaaa
Zochaa90
Lenati
Malinowa915Milka
Kasia2101
Luxuorius
Stima
asienka1992
HoneyBee
Angelika29
Dziobo
justynka_r123
marzycielka81
2mycha1
Magda8877
martoosia04
paulina1994
Alexa1905
ruda_hot
lena882
Smitka15
Anetapoczatki
Pannacota
EvaEvaEva
madzia14
belle81
agazgaga
Kat. Ka

Mnie brakuje [emoji16]

Cześć dziewczyny :) U Was dziś też tak szaro na zewnątrz? Nienawidzę takiej pogody i czekam z utęsknieniem na wiosnę i sloneczko :) U mnie wizyta w środę, a poniżej wrzucam zdjęcie z wtorkowych badań:)
15486663666286942185970319620173.jpg

Cześć dziewczyny :) U Was dziś też tak szaro na zewnątrz? Nienawidzę takiej pogody i czekam z utęsknieniem na wiosnę i sloneczko :) U mnie wizyta w środę, a poniżej wrzucam zdjęcie z wtorkowych badań:) Zobacz załącznik 937679

Ale świetny ludek
Fajnie tak często mieć wizyty :) ja czekam do wtorku , za tydzień . I już ciężko mi to wychodzi

reklama
Jeżeli mogę prosić to dopiszcie mnie też;) termin z USG usilnie wychodzi na 28.08 więc bąbelek młodszy o tydzień...owu musiala być od razu po @...więc zagoszczę u Was troszkę dłużej, choć czytam prawie od początku...ale jakoś ciężko tak wbić się w tak zwartą już grupę:) będę się udzielać częściej....prenatalne mam 12.02 i już się zaczynam stresować....ehh...

Do góry