reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2019

Jejku ja wstałam, ale miałam w nocy takie koszmary, że dajcie spokój jakieś nieporozumienie normalnie :/ oczywiście związane z dzieckiem bo jakby to było inaczej :/ jednym słowem dobrze, że już jest dzień !
W nocy obudziło mnie siku, ale jak już wstaje to albo mam taki pełny pęcherz albo brzdąc naciska, że normalnie czuje jakby tam wszystko się rozciągało wraz z bólem jajników, po nocy wszystko wraca do normy

reklama
Cześć dziewczyny! Jak tam poniedziałkowy ranek? Wstaje do pracy codziennie o 5 i przeważnie od kiedy jestem w ciazy to mam z tym ogormny problem. Dzisiaj o dziwo jestem wyspana. Zauważyłam że większość objawów ciazowych mi mija z czego się bardzo cieszę bo w poprzedniej ciąży cały czas się męczyłam:).
Co do tych prezentów też mnie te kwoty wkurzaja. Po co takiemu dziecku 1000zl???? My jako chrzestni kupiliśmy rower o wartości 900zl ale uważalismy że to przesada jednakże chcieliśmy uniknąć dziwacznych komentarzy, itp... Pozdrawiam Was :)))
No właśnie i to jest to, uważasz, że dużo, ale jednak dałaś, więc kolejna osoba może też będzie uważała, że dużo, ale też da bo przecież łańcuszek tysiaka idzie dalej więc o tym mówimy ;) uważamy, że, za dużo a pomimo wszystkiego dajemy ;)

Cześć Dziewczyny [emoji4] w sobote bylam na wizycie. Bąbelek ma 2,8 cm [emoji7]. Wszystko książkowo, dostalam caly pakiet badan do zrobienia, a prenatalne 05.02. Tylko niestety coraz bardziej dokucza mi kregosłup [emoji853]. Straszny ból w odcinku lędźwiowym przy schylaniu, a w trakcie chodzenia prad przeszywa mi prawą nogę [emoji853]. Miłego dnia [emoji4]
IMG_20190126_162926.jpeg

Cześć Dziewczyny [emoji4] w sobote bylam na wizycie. Bąbelek ma 2,8 cm [emoji7]. Wszystko książkowo, dostalam caly pakiet badan do zrobienia, a prenatalne 05.02. Tylko niestety coraz bardziej dokucza mi kregosłup [emoji853]. Straszny ból w odcinku lędźwiowym przy schylaniu, a w trakcie chodzenia prad przeszywa mi prawą nogę [emoji853]. Miłego dnia [emoji4]Zobacz załącznik 937651
Super wieści :) gratulacje :)

Coraz gorzej... Prawdopodobnie ma jednak zespół Downa... Wyniki ma coraz gorsze, nie oddycha samodzielnie, wchodzi z jednej infekcji w drugą. Dają mu kilka tygodni... :(
O matko A ja myslalam ze tu wszystko idzie ku jego wyjściu ze szpitala w zdrowiu i pełni sił [emoji24][emoji24] strasznie wspolczuje rodzicom i rodzinie. Biedny maluszek [emoji24][emoji24]

Jeju, widzę zdjęcia z USG waszych fasolek i zazdroszczę.. :(
U mnie już 11 tydzień a pierwszą wizytę dopiero mam w piątek 1-szego lutego.. W dodatku ginekolog przełożyła termin tak, że będę zmuszona z córą 16 miesięczną iść do niej bo nie mam z kim dziecka zostawić. :mad:
Czuję, że ta wizyta będzie tragiczna.. Ja na fotelu a dziecko biega i pewnie pościąga wszystko co się da..
Czy któraś z Was miała ból mięśnia tak jakby pośladka w ciąży? Już dobre 2 tygodnie jak boli przy siadaniu, schylaniu, chodzeniu.. Nie wiem czy naciągnęłam jakoś mięsień czy coś się dzieje niedobrego.

Cześć Dziewczyny [emoji4] w sobote bylam na wizycie. Bąbelek ma 2,8 cm [emoji7]. Wszystko książkowo, dostalam caly pakiet badan do zrobienia, a prenatalne 05.02. Tylko niestety coraz bardziej dokucza mi kregosłup [emoji853]. Straszny ból w odcinku lędźwiowym przy schylaniu, a w trakcie chodzenia prad przeszywa mi prawą nogę [emoji853]. Miłego dnia [emoji4]Zobacz załącznik 937651
Hej, cieszę się że wszystko z dzidziusiem wporządku :) A który to tydzień? Mi też strasznie dokucza kręgosłup, a to dopiero początek, aż boję się myśleć co będzie jak brzuch urośnie...

reklama
Jeju, widzę zdjęcia z USG waszych fasolek i zazdroszczę.. :(
U mnie już 11 tydzień a pierwszą wizytę dopiero mam w piątek 1-szego lutego.. W dodatku ginekolog przełożyła termin tak, że będę zmuszona z córą 16 miesięczną iść do niej bo nie mam z kim dziecka zostawić. :mad:
Czuję, że ta wizyta będzie tragiczna.. Ja na fotelu a dziecko biega i pewnie pościąga wszystko co się da..
Czy któraś z Was miała ból mięśnia tak jakby pośladka w ciąży? Już dobre 2 tygodnie jak boli przy siadaniu, schylaniu, chodzeniu.. Nie wiem czy naciągnęłam jakoś mięsień czy coś się dzieje niedobrego.
Hej mnie tak bolą mięśnie w pośladkach szczególnie w jednym, w nocy jest najgorzej jak przekręcam się na bok, a jak chodzę to czuje jakbym miała zakwasy... Nie wiem od czego to

Do góry