Tak ale ciut później wszystko lepiej jest już wykształcone. To opinia mojej dr prof hab.To będzie dobry termin bo można już od 11tc robić)
reklama
Kurcze dziewczyny. Wy tu tak piszecie o tych prenatalnych. A ja mam taki problem dzis zaczynam 11 tc. Czyli 10+7???? Nie jestem pewna czy tak to wychodzi. Od pon za tydz czyli od 4 do 11 lutego jestem.na wakacjach. I sama nie wiem czy jak bede miala pecha i przysla mi wizyte na ten nieszczesny tydz kiedy mnie nie bedzie cisnac ich zeby mnie przeniesli na przed czy po wyjezdzie????? Jak bede miala date to chce ich cisnac na prenatalne... Co myslicie przed czy po??? Dzien powrotu to bylby 12+6
My miałyśmy podobny termin. Ja mam prenatalne na 23.02. To będzie już 13 tc
Pójdę wg OM by było 12+ i tyle
Super ze wszystko jest i u was ok!!U nas wszystko jest okej, nie ma się czym martwić Człowiek rośnie i ma się dobrze, 6.02 prenatalne.
Padam już na twarz dzisiaj, mega radość w gabinecie, super że mi wypada prenatalne i tydzień później wizyta, się napatrze.
Kattrina
Fanka BB :)
To niech Cię zapiszą tuż po powrocie. Będzie 13+1 np?Kurcze dziewczyny. Wy tu tak piszecie o tych prenatalnych. A ja mam taki problem dzis zaczynam 11 tc. Czyli 10+7???? Nie jestem pewna czy tak to wychodzi. Od pon za tydz czyli od 4 do 11 lutego jestem.na wakacjach. I sama nie wiem czy jak bede miala pecha i przysla mi wizyte na ten nieszczesny tydz kiedy mnie nie bedzie cisnac ich zeby mnie przeniesli na przed czy po wyjezdzie????? Jak bede miala date to chce ich cisnac na prenatalne... Co myslicie przed czy po??? Dzien powrotu to bylby 12+6
Frambuesa
Hej, bierz termin po. Poznasz płeć jak będzie 13+Kurcze dziewczyny. Wy tu tak piszecie o tych prenatalnych. A ja mam taki problem dzis zaczynam 11 tc. Czyli 10+7???? Nie jestem pewna czy tak to wychodzi. Od pon za tydz czyli od 4 do 11 lutego jestem.na wakacjach. I sama nie wiem czy jak bede miala pecha i przysla mi wizyte na ten nieszczesny tydz kiedy mnie nie bedzie cisnac ich zeby mnie przeniesli na przed czy po wyjezdzie????? Jak bede miala date to chce ich cisnac na prenatalne... Co myslicie przed czy po??? Dzien powrotu to bylby 12+6
reklama
Kattrina
Nieee.. Ja tak idę. Tak mnie zapisała Pani w rejestracji.Kattrina a to nie bedzie za pozno??????