reklama
Super gratuluję udanych wizyt! Ja wizytuje jutro. Też proszę o kciuki !
Na prenatalne chce się umówić na 14 lutego w walentynki
Ogólnie zaskoczyłaś mnie Lenati że miałaś już przez brzuszek to usg ! To taki ważniejszy moment w ciąży
Na prenatalne chce się umówić na 14 lutego w walentynki
Ogólnie zaskoczyłaś mnie Lenati że miałaś już przez brzuszek to usg ! To taki ważniejszy moment w ciąży
martoosia04
Fanka BB :)
Piękne wieści po wizytach [emoji173]️
Oby dalej same takie pozytywne.
Oby dalej same takie pozytywne.
Dziewczyny byłam właśnie w toalecie i na papierze mialam taki brązowy śluz. Wczoraj byłam na wizycie i było wszystko w porządku.
To może być po badaniu? Chyba zwymiotuje z nerwów
Jeśli miałaś usg dopochwowe lub badanie ginekologiczne to pewnie ze tak. Jutro pewnie nie będzie śladu
Głowa do góry, najgorsza to by była krew!
paulina1994
Sorry, ale dla mnie to nie lekarka od tak powiedział że nie wie co to jest i kazała iść na prenatalne ? Badania prenatalne oceniają dobrostan płodu i to mają na celu, a nie konsultacje w zakresie "bo czegoś nie wiem to może ktoś inny będzie wiedział" ja bym to napewno natychmiast skonsultowała z innym ginekologiem przede wszystkim z takim, który nie zostawia pacjentki na lodzie z informacją, że nie wie co to !Niestety dała mi tylko to jedno zdjęcie, ale na nim też troszkę widać przy główce.
Alexa1905
Dzieki za odpowiedz. Miałam jedno i drugie... nigdy mi się to nie zdarzyło po badaniu. po wczorajszej wizycie jestem pełna nadziei i optymizmu. Ale poprzednia ciąża zatrzymała się dzień po wizycie, więc teraz zaczynam swirowac.Jeśli miałaś usg dopochwowe lub badanie ginekologiczne to pewnie ze tak. Jutro pewnie nie będzie śladu
Głowa do góry, najgorsza to by była krew!
paulina1994
Kurcze nie wiem, a nie miałaś pobieranej cytologi czasami ?Dziewczyny byłam właśnie w toalecie i na papierze mialam taki brązowy śluz. Wczoraj byłam na wizycie i było wszystko w porządku.
To może być po badaniu? Chyba zwymiotuje z nerwów
paulina1994
Jeżeli jesteś zestresowana to IP albo jutro twój lekarz innego wyjścia nie ma, wiem jaki to stres bo sama się stresowałam dzień po wizycie jak wyleciała ze mnie reszta luteiny mam taką nadzieję że to było to zresztą brązowego plamienia niby wiem, że miało jeszcze prawo, niby wiem, że od tamtego czasu spokój, ale gdzieś z tyłu głowy myślę więc jak ma cię to uspokoić to jedz do lekarzaDzieki za odpowiedz. Miałam jedno i drugie... nigdy mi się to nie zdarzyło po badaniu. po wczorajszej wizycie jestem pełna nadziei i optymizmu. Ale poprzednia ciąża zatrzymała się dzień po wizycie, więc teraz zaczynam swirowac.
Alexa1905
Jeżeli jesteś zestresowana to IP albo jutro twój lekarz innego wyjścia nie ma, wiem jaki to stres bo sama się stresowałam dzień po wizycie jak wyleciała ze mnie reszta luteiny mam taką nadzieję że to było to zresztą brązowego plamienia niby wiem, że miało jeszcze prawo, niby wiem, że od tamtego czasu spokój, ale gdzieś z tyłu głowy myślę więc jak ma cię to uspokoić to jedz do lekarza
Do nas na IP nie pojadę, bo na pewno zostawia mnie w szpitalu, a nie mam co z synem zrobic.
Teraz jak chodzę do toalety to na papierze jest czysto, a jak się tak "głębiej" podetre to na siłę widzę, ze śluz jest delikatnie zabarwiony. Ale od czasu tego widoku na papierze to leze.
reklama
Manami
Sorry, ale dla mnie to nie lekarka od tak powiedział że nie wie co to jest i kazała iść na prenatalne ? Badania prenatalne oceniają dobrostan płodu i to mają na celu, a nie konsultacje w zakresie "bo czegoś nie wiem to może ktoś inny będzie wiedział" ja bym to napewno natychmiast skonsultowała z innym ginekologiem przede wszystkim z takim, który nie zostawia pacjentki na lodzie z informacją, że nie wie co to !
Źle to ujęłam. Na prenatalne byłam zapisana już wcześniej. Ona uważa że musi na to spojrzeć ktoś inny, że na prenatalnych może będzie więcej widać, ponieważ ona w tej chwili nie jest mi w stanie udzielić jednoznacznej odpowiedzi. Prenatalne mam za tydzień więc długo czekać nie będę musiała. Wstrzymam się z tym, jednak traktuję to jak anomalie, bo nigdzie na ten temat nie mogę nawet znaleźć informacji.