EvaEvaEva
Początkująca w BB
Rozymiem Cię! Ja 5 lutego i też prenatalne. Jajo zniose !
Też mam koleją wizytę i prenatalne 5go! Musimy dać jakoś radę...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Rozymiem Cię! Ja 5 lutego i też prenatalne. Jajo zniose !
Ja w pierwszej ciąży używałam Palmers i dopiero tydzień przed porodem dostałam troszeczkę malutkich rozstępów wokół pępka ale teraz ich nie widać. Dodam że przytyłam 20kg z 54 na 74 i miałam naprawdę duży brzuchJa nie mam pojęcia na co się zdecydować na te rozstępy.
Sushi z pieczoną rybą?A myślałam, że to ja jestem jakaś przewrażliwiona na punkcie spodni. Dopiąć się dopnę ale jak niewygodnie. Masakra Ja wczoraj o 21 miałam taką ochotę na sałatkę z kurczakiem, z grzankami i serem- całe szczęście mak u nas do 23 więc mój ukochany pojechał i przywiózł w bonusie frytki, których i tak nie zmieściłam. A dzisiaj na obiad rosół a na kolacje sushi. Prześladuje mnie okropnie w ciąży, raz w tygodniu muszę zjeść bo inaczej zwariuję.
Dzięki dziewczyny za wypowiedzenie się w kwesti finansowej. Podsumowując tak jak już któraś tu napisała- im więcej masz, tym więcej wydajesz. Ale trochę się uspokoiłam i już teraz wiem, że będę w stanie nawet odłożyć.
Co do kłucia to ja mam często i bóle brzucha tez. Tylko u mnie to jest związane z wzdęciami. Non stop, chodzę i puszczam symfonię. Dramat
Gratuluje dziewczyny wizyt!
Duzo tego? Mozliwe że to po badaniuDziewczyny byłam właśnie w toalecie i na papierze mialam taki brązowy śluz. Wczoraj byłam na wizycie i było wszystko w porządku.
To może być po badaniu? Chyba zwymiotuje z nerwów
Możliwe że po wizycie. Mnie ginekolodze zwykle uprzedzali że po badaniu może być leciutkie krwawienie. Obserwuj i jeśli by nie przeszło to do lekarzaDziewczyny byłam właśnie w toalecie i na papierze mialam taki brązowy śluz. Wczoraj byłam na wizycie i było wszystko w porządku.
To może być po badaniu? Chyba zwymiotuje z nerwów
U mnie są dopochwowoJa mialam do tej poey 3 wizyty i wszytskie 2 dopochwowe/ przezpochwowe. Ale prenatalne chyba juz sa przez brzuch?
Nie wyobram sobie 40 min lezec z rozszerzonymi nigami z dlugim mieczem w swojej pochwie . Haha