Nie mam pojęcia co to może być za przegródka... Mam nadzieję, że będzie wszystko ok!
Odnośnie imion, to ja mam wybrane z poprzedniej ciąży Alicję i Artura. Dziewczynka miała być Alicja lub Natalia, urodziła się dziewczynka i wybrałam Natalię, więc drugie zostało
Ale nie wiem czy nie wybierzemy nowych imion. Alicja to teraz bardzo popularne imię. A Artur mi się bardzo podoba, ale ja mam nazwisko dość krótkie z literą R w środku i nie wiem czy nie za dużo tych R i się będzie ciężko wymawiać
Już poprzednio miałam ten dylemat ale nic innego mi się nie podobało
Pocieszające jest, że nie tylko ja mam takie napady głodu!
Brzuszka jeszcze nie mam w ogóle, natomiast mam dziwne uczucie ciężkości brzucha. Jakbym w szóstym miesiącu co najmniej była, ale kamienie tam nosiła. Czasem mam ochotę chodzić jak kaczka, tak jak dziewczyny pod koniec ciąży
Też tak macie?
Dziwią mnie wasze problemy z uciskająca bielizną, ja w poprzedniej ciąży nosiłam do samego końca zwykłe majtki te co przed ciążą. Może ja same jakieś biodrówki mam, nie wiem, ale wydaje mi się że takie zwykłe majtki noszę
I jeszcze o rozstępach. Ja też myślałam, że mam skłonności do rozstępów, bo po okresie dojrzewania mam sporo na udach i piersiach. A w pierwszej ciąży miłe zaskoczenie - ani jednej kreseczki. Używałam jakiegoś balsamu dla przyszłych mam z Rossmanna, ale nie wiem czy to on pomógł, czy taka natura
Odnośnie tego co jest polecane, to Bio Oil. Ja nie używałam, bo nie znoszę olejków, nie mam cierpliwości czekać aż się wchłoną