reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2019

reklama
Cześć dziewczyny, ja właśnie wróciłam z laboratorium. Powiem Wam że nigdy nie miałam jeszcze takiego problemu żeby być na czczo. Było mi tak słabo, że ledwo siedziałam, musiałam się powstrzymywać, żeby z głodu nie zwymiotowac...
Po pobraniu jeszcze na korytarzu zjadłam kanapkę i po chwili było lepiej.
Nie umiem sobie wyobrazić jak przeżyję to badanie, gdzie pije się glukozę i dosc długo czeka na kolejne pobrania- cały czas na czczo.
Miłego dnia :)

U mnie chyba znowu zaczyna się bezsennośc :/:/ zasnęłam po 1 a dziś trzeba było wstać przed 8 to jakiś koszmar dla mnie :(:( wczoraj też nie mogłam spać :/ mam jak na początku ciąży ajjj
Ja zasypiam bez trudu ale w nocy ok 1 lub 3, czasem 4 się budzę przez mdłości z wielkim uczuciem głodu. Muszę coś zjeść, wtedy mdłości trochę mijają ale nie śpię już zazwyczaj do 6. Potem dopiero zasypiam i śpię do 9/10. Nie wyobrażam sobie gdybym miała iść rano do pracy...

Pociesze Was, że wy chociaż możecie sobie zaplanować dzień wizyty, a ja się dowiaduje dzień wcześniej na którą w ogóle mam :/ nie wiem czy mówić o urlopie w pracy czy nie :/ powiedzcie mi jak pójdę na te wszystkie badania w poniedziałek to do piątku będą do odbioru ? Chodzi mi o ten kolejny poniedziałek a wizyta 25 stycznia.

Pociesze Was, że wy chociaż możecie sobie zaplanować dzień wizyty, a ja się dowiaduje dzień wcześniej na którą w ogóle mam :/ nie wiem czy mówić o urlopie w pracy czy nie :/ powiedzcie mi jak pójdę na te wszystkie badania w poniedziałek to do piątku będą do odbioru ? Chodzi mi o ten kolejny poniedziałek a wizyta 25 stycznia.

Ja mam wizyte u drugiej ginki na NFZ w czw i na badania ide w pon (za tydzien) i na bank juz beda wyniki. Podstawowe badania sa albo w ten sam dzien albo najpóźniej kolejnego dnia.

Tez mam wizyte 25 stycznia. Na badania pojde napewo w poniedzialek za tydzien. Wyniki powinny byc juz, a jak nie bedzie wszystkich to podesle smsem lekarzowi.

A powiedzcie mi jeszcze odnosnie oznaczenia grupy krwi. Od zawsze mialam jeden papierek, wszedzie wazny z moja grupa, a na wizycie lekarz mi cos mowil, ze teraz weszly zmiany i nalezy od nowa zrobic. Niby wypytalam o co chodzi, ale jednak nie wiem.

Witam z rana, choć widzę, że niektóre z Was to ranne ptaszki.. Ja wstałam dzisiaj później, bo mam wolne [emoji39] Zresztą u mnie jeszcze wszyscy śpią.. Dziewczyny mają ferie, więc korzystają.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty.
Agazgaga koniecznie dawaj znać jak sytuacja z maluszkiem. Ciągle myślę o nich.
Lux to imprezkę miałyśmy tego samego dnia, tylko, że moja to już panna, więc nie marudzila. [emoji6]
No moj dal czadu, myslalam, ze wyjde z siebie i stane obok, mialam dosc tych urodzin, jakby diabel w niego wstapil

reklama
A powiedzcie mi jeszcze odnosnie oznaczenia grupy krwi. Od zawsze mialam jeden papierek, wszedzie wazny z moja grupa, a na wizycie lekarz mi cos mowil, ze teraz weszly zmiany i nalezy od nowa zrobic. Niby wypytalam o co chodzi, ale jednak nie wiem.

Ja pokazałam papierek (też jeden) i nic ginka nie mówiła, żeby to było mało.

Do góry