reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe mamy 2019

reklama
Cześć dziewczyny, ja właśnie wróciłam z laboratorium. Powiem Wam że nigdy nie miałam jeszcze takiego problemu żeby być na czczo. Było mi tak słabo, że ledwo siedziałam, musiałam się powstrzymywać, żeby z głodu nie zwymiotowac...
Po pobraniu jeszcze na korytarzu zjadłam kanapkę i po chwili było lepiej.
Nie umiem sobie wyobrazić jak przeżyję to badanie, gdzie pije się glukozę i dosc długo czeka na kolejne pobrania- cały czas na czczo.
Miłego dnia :)

U mnie chyba znowu zaczyna się bezsennośc :/:/ zasnęłam po 1 a dziś trzeba było wstać przed 8 to jakiś koszmar dla mnie :(:( wczoraj też nie mogłam spać :/ mam jak na początku ciąży ajjj
Ja zasypiam bez trudu ale w nocy ok 1 lub 3, czasem 4 się budzę przez mdłości z wielkim uczuciem głodu. Muszę coś zjeść, wtedy mdłości trochę mijają ale nie śpię już zazwyczaj do 6. Potem dopiero zasypiam i śpię do 9/10. Nie wyobrażam sobie gdybym miała iść rano do pracy...

Pociesze Was, że wy chociaż możecie sobie zaplanować dzień wizyty, a ja się dowiaduje dzień wcześniej na którą w ogóle mam :/ nie wiem czy mówić o urlopie w pracy czy nie :/ powiedzcie mi jak pójdę na te wszystkie badania w poniedziałek to do piątku będą do odbioru ? Chodzi mi o ten kolejny poniedziałek a wizyta 25 stycznia.

Pociesze Was, że wy chociaż możecie sobie zaplanować dzień wizyty, a ja się dowiaduje dzień wcześniej na którą w ogóle mam :/ nie wiem czy mówić o urlopie w pracy czy nie :/ powiedzcie mi jak pójdę na te wszystkie badania w poniedziałek to do piątku będą do odbioru ? Chodzi mi o ten kolejny poniedziałek a wizyta 25 stycznia.

Ja mam wizyte u drugiej ginki na NFZ w czw i na badania ide w pon (za tydzien) i na bank juz beda wyniki. Podstawowe badania sa albo w ten sam dzien albo najpóźniej kolejnego dnia.

Tez mam wizyte 25 stycznia. Na badania pojde napewo w poniedzialek za tydzien. Wyniki powinny byc juz, a jak nie bedzie wszystkich to podesle smsem lekarzowi.

A powiedzcie mi jeszcze odnosnie oznaczenia grupy krwi. Od zawsze mialam jeden papierek, wszedzie wazny z moja grupa, a na wizycie lekarz mi cos mowil, ze teraz weszly zmiany i nalezy od nowa zrobic. Niby wypytalam o co chodzi, ale jednak nie wiem.

Witam z rana, choć widzę, że niektóre z Was to ranne ptaszki.. Ja wstałam dzisiaj później, bo mam wolne [emoji39] Zresztą u mnie jeszcze wszyscy śpią.. Dziewczyny mają ferie, więc korzystają.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty.
Agazgaga koniecznie dawaj znać jak sytuacja z maluszkiem. Ciągle myślę o nich.
Lux to imprezkę miałyśmy tego samego dnia, tylko, że moja to już panna, więc nie marudzila. [emoji6]
No moj dal czadu, myslalam, ze wyjde z siebie i stane obok, mialam dosc tych urodzin, jakby diabel w niego wstapil

reklama
A powiedzcie mi jeszcze odnosnie oznaczenia grupy krwi. Od zawsze mialam jeden papierek, wszedzie wazny z moja grupa, a na wizycie lekarz mi cos mowil, ze teraz weszly zmiany i nalezy od nowa zrobic. Niby wypytalam o co chodzi, ale jednak nie wiem.

Ja pokazałam papierek (też jeden) i nic ginka nie mówiła, żeby to było mało.

Do góry