martoosia04
Fanka BB :)
Moi pomimo ferii II przyzwolenia na dłuższe spanie wstali przed 8 [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja zasypiam bez trudu ale w nocy ok 1 lub 3, czasem 4 się budzę przez mdłości z wielkim uczuciem głodu. Muszę coś zjeść, wtedy mdłości trochę mijają ale nie śpię już zazwyczaj do 6. Potem dopiero zasypiam i śpię do 9/10. Nie wyobrażam sobie gdybym miała iść rano do pracy...U mnie chyba znowu zaczyna się bezsennośc :/:/ zasnęłam po 1 a dziś trzeba było wstać przed 8 to jakiś koszmar dla mnie wczoraj też nie mogłam spać :/ mam jak na początku ciąży ajjj
Pociesze Was, że wy chociaż możecie sobie zaplanować dzień wizyty, a ja się dowiaduje dzień wcześniej na którą w ogóle mam :/ nie wiem czy mówić o urlopie w pracy czy nie :/ powiedzcie mi jak pójdę na te wszystkie badania w poniedziałek to do piątku będą do odbioru ? Chodzi mi o ten kolejny poniedziałek a wizyta 25 stycznia.
Tez mam wizyte 25 stycznia. Na badania pojde napewo w poniedzialek za tydzien. Wyniki powinny byc juz, a jak nie bedzie wszystkich to podesle smsem lekarzowi.Pociesze Was, że wy chociaż możecie sobie zaplanować dzień wizyty, a ja się dowiaduje dzień wcześniej na którą w ogóle mam :/ nie wiem czy mówić o urlopie w pracy czy nie :/ powiedzcie mi jak pójdę na te wszystkie badania w poniedziałek to do piątku będą do odbioru ? Chodzi mi o ten kolejny poniedziałek a wizyta 25 stycznia.
No moj dal czadu, myslalam, ze wyjde z siebie i stane obok, mialam dosc tych urodzin, jakby diabel w niego wstapilWitam z rana, choć widzę, że niektóre z Was to ranne ptaszki.. Ja wstałam dzisiaj później, bo mam wolne [emoji39] Zresztą u mnie jeszcze wszyscy śpią.. Dziewczyny mają ferie, więc korzystają.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty.
Agazgaga koniecznie dawaj znać jak sytuacja z maluszkiem. Ciągle myślę o nich.
Lux to imprezkę miałyśmy tego samego dnia, tylko, że moja to już panna, więc nie marudzila. [emoji6]
Nic nie wiem na ten temat, spytam sie lekarza na wizycieA powiedzcie mi jeszcze odnosnie oznaczenia grupy krwi. Od zawsze mialam jeden papierek, wszedzie wazny z moja grupa, a na wizycie lekarz mi cos mowil, ze teraz weszly zmiany i nalezy od nowa zrobic. Niby wypytalam o co chodzi, ale jednak nie wiem.
A powiedzcie mi jeszcze odnosnie oznaczenia grupy krwi. Od zawsze mialam jeden papierek, wszedzie wazny z moja grupa, a na wizycie lekarz mi cos mowil, ze teraz weszly zmiany i nalezy od nowa zrobic. Niby wypytalam o co chodzi, ale jednak nie wiem.