U mnie tak samo, jak za duzo na siebie wezme, za duzo zrobie w domu to widze "mrowki" i gwiazdki... u mnie 7+6, tez mi szybko leci ciaza, na prenatalne bede umawiac sie po wizycie, ktora mam 21 styczniaDzięki kobietki za wsparcie
O dziwo nie jest bardzo źle,znoszę to dostpjnie
Ja też nie mogę długo stać,męczy mnie to okropnie i za chwilę robi mi się gorąco i słabo ze mam wrażenie że zaraz zemdleje. Wtedy ratunkiem jest kucniecie na chwilkę.
W sobotę mam wizytę ze wszystkimi wynikami więc sam znać po...ale po cichu liczę ze cukrzyca jednak mi nie grozi,ale zobaczymy Dla dobra dzidzioła trzeba się przebadać i wrazie coś szybko reagować.
U mnie dziś równo 11tc czas leci. 18 preanatalne i znów stresik czy wszystko wyjdzie ok. Ale taka nasza rola ze już całe życie będziemy się martwić t
reklama
G
gośc176075
Gość
Ja melduję że udało się zapisać, polecam wszystkim ze Śląska - Katowice, Bielsko i Częstochowa maja bezpłatne badanie I i II w obu też test z krwi. Trzeba być poniżej 35rż i mieszkać w woj. Śląskim. Dobrze zadzwonic wcześniej bo różnie z terminami, mi się udało na 6.02 czyli jakoś 12+0 będzie chyba dumna jestem że się udało znaleźć i zapisać, bo jak dobrze pójdzie to 700zl w kieszeni
Co do zdychania, jak wchodzę po schodach z dzieckiem to czuję takie gorąco w klatce i jakbym nie mogła oddechu złapać. Na szczęście jak siądę to przechodzi. No niestety, prawie 9kg klocek swoje robi.
Co do zdychania, jak wchodzę po schodach z dzieckiem to czuję takie gorąco w klatce i jakbym nie mogła oddechu złapać. Na szczęście jak siądę to przechodzi. No niestety, prawie 9kg klocek swoje robi.
Ooo lody . Ja wlasnue zwymiotowalam. Wiec statystycznie zwymiotuje znowu za jakies 2 h. Ide po kanapeczke z nutellaCzesc laski, zdechlak sie melduje, mdli mnie tak, ze nie mam juz sily ale to dobry znak, wcinam wlasnie lody z bita smietana, moze przyniosa mi ulge...
Moja fasolka w 7+1 miala 0.99 cmJa się trochę obawiam że fasolka jest za mała, byłam na badaniach 8+0wg om, lekarz stwierdził że to 7+6 czyli w sumie dzień różnicy czyli nie dużo.. ale fasolka miała 0.68cm... czy jeszcze podgoni wasze fasolki??
Chyba zaraz wykituje po tych lodach...na co mi to bylo?Ooo lody . Ja wlasnue zwymiotowalam. Wiec statystycznie zwymiotuje znowu za jakies 2 h. Ide po kanapeczke z nutella
U mnie w 6+6 mialo 4,3 mm, zobacze co bedzie 21 stycznia na wizycieJa się trochę obawiam że fasolka jest za mała, byłam na badaniach 8+0wg om, lekarz stwierdził że to 7+6 czyli w sumie dzień różnicy czyli nie dużo.. ale fasolka miała 0.68cm... czy jeszcze podgoni wasze fasolki??
agazgaga
Zaciekawiona BB
U mnie w 8+3 miała 1.94 Tydzień różnicy a już większa o 1 cm. Dziewczyny jak wyglądają dokładnie te prenatalne? To moja pierwsza ciąża i w sumie nie wiem na co się nastawić. Czytałam trochę o tym ale może któraś z Was już była z poprzednim dzieckiem i może coś powiedzieć więcej? Ja mam prenatalne 29.01Moja fasolka w 7+1 miala 0.99 cm
Czesc Kochana, a tak, nie mam jakos kiedy wejsc na moderatorski i napisac, zaraz nadrobie, mam na 22 sierpnia terminprzepraszm że się wtryniam ale lux Ty w ciąży jesteś? Gratulacje!!!
reklama
Limonkaaa88
Fanka BB :)
U mnie w 6 t + 3 d fasolka miała 0,6 cm a teraz 10t + 3 d to 3,4 cm mi się wydaje że kazdy rośnie indywidualnie to jest początek jedne muszą podgonić z rozmiarem inne nie, mi się wydaje że jeśli byłoby coś nie tak to lekarz by powiedział, nie martw się :*