Limonkaaa88
Fanka BB :)
Hehhehe daj spokój ja też tak mam. Miałam tydzień spokoju z głodem a teraz znów go mam. Siedzimy niedawno z mężem w mieszkaniu które mąż robi sam i mówię muszę wracać na stancje coś zjeść bo nie wytrzymam a jak jadłam to jak nawiedzona jakbym rok jedzenia nie widziała jakbym miała się zaraz zadlawic okropne uczucie ten nagły głód że musisz zjeść i koniec! UhhA ten lekarz wysyłał Cię już na jakieś badania? Wydaje mi się, że niektórzy lekarze którzy przyjmują jednocześnie prywatnie i na nfz wypisują skierowania na badania na nfy nawet w gabinetach prywatnych. Inni chyba wymagają, żeby fizycznie stawić się na nfz. Myślę, że jeśli byłabym w takiej sytuacji to bym spytała o to.
Witaj i gratulacje!
Dziewczyny, czy Wy też macie takie napady głodu? Dziś wyszłam z domu bez obiadu, chciałam zjeść po powrocie ale taki mnie głód przycisnął, że musiałam kupić na szybko kanapkę na stacji. Nie mogłam przestać myśleć o jedzeniu. A jednocześnie mało które potrawy mi smakują, niby czesto jestem głodna ale nie ma ochoty na nic co mogę sobie łatwo przygotować.