Genadia
Fanka BB :)
A ten lekarz wysyłał Cię już na jakieś badania? Wydaje mi się, że niektórzy lekarze którzy przyjmują jednocześnie prywatnie i na nfz wypisują skierowania na badania na nfy nawet w gabinetach prywatnych. Inni chyba wymagają, żeby fizycznie stawić się na nfz. Myślę, że jeśli byłabym w takiej sytuacji to bym spytała o to.Dziewczyny, a co myślicie o moim pomyślę żeby zapytać lekarza o te badania na NFZ ? Czy raczej usłyszę że zwariowałam [emoji23]
Czesc kochane
dołączamy termin jeszcze niepotwierdzony na 04.08. Bedziemy mierzyc wiek na USG - miałam 40 dniowe cykle. Narazie wszystko jest ok, a przed swietami widziałam na USG bijace serduszko. To moja pierwsza ciaza, zlapalam dwa dni temu przeziebienie narazie tylko lekko fixuje, kolejna wizyta dopiero w piatek.
Pozdrawiam Was ciepło
Witaj i gratulacje!
Dziewczyny, czy Wy też macie takie napady głodu? Dziś wyszłam z domu bez obiadu, chciałam zjeść po powrocie ale taki mnie głód przycisnął, że musiałam kupić na szybko kanapkę na stacji. Nie mogłam przestać myśleć o jedzeniu. A jednocześnie mało które potrawy mi smakują, niby czesto jestem głodna ale nie ma ochoty na nic co mogę sobie łatwo przygotować.