Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jedź na IP. Krwawienie to już nie plamienie.Dziewczyny jestem przerażona! Po sexie zaczęłam krwawić [emoji22] Co robić?!
Izba Przyjęć
Jedyne wyjście IP, ale to krwawisz czy plamisz ? Może masz nadżerkę albo jakiś krwiak ?Dziewczyny jestem przerażona! Po sexie zaczęłam krwawić [emoji22] Co robić?!
Izba przyjęć gdzie przyjmują np. kobiety do porodu
Nie biorę niczego. Jutro pójdę do lekarza, pewnie coś przepisze.Bierzesz jakiś duphaston albo luteinę ? Na twoim miejscu szybko bym skoczyła na IP niech ci zrobią USG i dadzą progesteron
Idź, idź z plamieniami nie ma żartów a lepiej dmuchać na zimne !Nie biorę niczego. Jutro pójdę do lekarza, pewnie coś przepisze.
Wiem[emoji22] troche mnie to przeraża, we wcześniejszych ciążach nie miałam zadnych plamień.Idź, idź z plamieniami nie ma żartów a lepiej dmuchać na zimne !