reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2019

reklama
Madzia 14 ja jestem 6 tydzień 2 dzień dziś. Te bolące cycki i ból brzucha mam ale inne typowe ciezarnym objawy to narazie nic a nic :)

Hej. 16.11. miałam IUI. Udało się :) 03.12. zrobilam pierwsza beteHCG i wyszło 329. Kolejna 06.12. była już na poziomie 940. wg kalkulatora termin mam na ok 10.08. 21.12. idę na kolejne USG. Mam nadzieję, ze już coś będzie widać. Mam plan na święta powiedzieć rodzince, ze będzie nas więcej. Fajnie, że "będziemy rodzic razem" :D

Hej. 16.11. miałam IUI. Udało się :) 03.12. zrobilam pierwsza beteHCG i wyszło 329. Kolejna 06.12. była już na poziomie 940. wg kalkulatora termin mam na ok 10.08. 21.12. idę na kolejne USG. Mam nadzieję, ze już coś będzie widać. Mam plan na święta powiedzieć rodzince, ze będzie nas więcej. Fajnie, że "będziemy rodzic razem" :D
O witam koleżankę, widzę, że trafiłaś[emoji4]

O fajnie i Evelina jeszcze ten sam termin :). Ja z dolegliwosci jedynie mam ból piersi, ale znosny. Narazie jestem chora wiec nie czuje ani zapachow ani smaku, wiec tez mnie nie mdli.
Ja z witamin to biorw folik ,wit b6 i wit d3. A no i wlasnie 2 kg wiecej na wadze niz tydzien temu, ale to chyba zatrzymana woda, ( mam nadzieje)

Do lekarza planuje sie na 1 wizyte wybrac ok. 20 grudnia , aby bylo juz cos widac :)

reklama
Do góry