reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2019

Mi przybyło na pewno... Szczególnie w biuście jakoś tak mi w sukienkach ciasnej, a zapinane bluzki zaczęły się na guzikach rozchodzić, ale to pewnie bardziej zbędne kilogramy i efekt burzy hormonów, niż ciążowy wzrost ciała....
A tak trochę z innej beczki: któraś ma już jakieś mdłości, "zaprzyjaźnia" się z kibelkiem? U mnie połowa 5 tc i nic... Podobno nie jest to dobre, ale się zdarza, a może się niepotrzebnie martwię i jeszcze przyjdzie "przyjaźni" czas :p?

reklama
Witam Cieplutko wszystkie przyszłe mamusie jak i obecne [emoji8][emoji8]
Tak w skrócie mam 33 lata i staram się o 4 dziecko 1,5 roku sprawę mam utrudniona ponieważ mąż jest za granica i wraca co 8 tyg [emoji23] ale po mału tez się da [emoji1348] 20 grudnia mam dni płodne mam nadzieje zaskoczyć [emoji23][emoji4]

Witam Was! Mam na imię Ewelina i mam juz jednego prawie trzyletniego synka przed chwilą zrobiłam test. Wyszedł pozytywny jestem zaskoczona bo zero starań a nawet co więcej tylko dwa razy stosunek w ubiegłym miesiącu :) narazie nie mogę wyjść z szoku, bo myślę już jak poradzę sobie z dwójką małych szkrabów. Pozdrawiam Was

Cześć dasz radę na bank moja imienniczko [emoji173]️ ja mam 3 swoje dzieci i jeszcze siostrę w rodz zastępczej od 12 lat [emoji6][emoji1319] bądź dzielna i nie daj sobie wmówić ze nie dasz rady

Mi przybyło na pewno... Szczególnie w biuście jakoś tak mi w sukienkach ciasnej, a zapinane bluzki zaczęły się na guzikach rozchodzić, ale to pewnie bardziej zbędne kilogramy i efekt burzy hormonów, niż ciążowy wzrost ciała....
A tak trochę z innej beczki: któraś ma już jakieś mdłości, "zaprzyjaźnia" się z kibelkiem? U mnie połowa 5 tc i nic... Podobno nie jest to dobre, ale się zdarza, a może się niepotrzebnie martwię i jeszcze przyjdzie "przyjaźni" czas :p?

W poprzedniej „książkowej” ciąży nie mialam ani jednego przypadku wymiotów. Nudności? Chyba minimalnie było mi niedobrze w I-wszym trymeście jak cukier mi spadal bo nie zjadlam sniadania. Statystycznie podobno raptem 30% ciezarnych wymiotuje w ciazy. Obysmy byly tą szczesliwa wiekszoscia ;)

U mnie dopiero 4+4 więc nic się nie dzieje ktoś jest w tym samym terminie ostatnia @ 7.11
Ja jestem z tego samego !!!

U mnie narazie objawami są tylko bolesne i pelniejsze piersi i lekkie pobolewania w dole brzucha i kłucie jajników.. sporadycznie co jakiś czas :) w pierwszej ciąży nie miałam nudności ani nic z tych rzeczy i mam nadzieję że nie zaznam tej "przyjemności"

Ostatnia edycja:
Ja jestem z tego samego !!!

U mnie narazie objawami są tylko bolesne i pelniejsze piersi i lekkie pobolewania w dole brzucha i kłucie jajników.. sporadycznie co jakiś czas :) w pierwszej ciąży nie miałam nudności ani nic z tych rzeczy i mam nadzieję że nie zaznam tej "przyjemności"
No u mnie też bóle brzucha i kłucie no i bolące piersi . A tak nic trochę mam obawy czy wszystko ok . Byłaś u lekarza już

reklama
Do góry