KaJa8414
Fanka BB :)
Wszystkie HA maja taki gorzkawy smak. A może spróbuj tego co nam lekarz polecił bebiko pro +, ono już jest częściowo sfermentowane. No nie jest to ha, ale nasze przeboje też znasz i nie ulewa mi po nim, a w smaku normalne
Co do kup dziewczyny na prywatnym wątku znają moje przeboje, ostatecznie stanęło na tym, że neonatolog (ordynator neonatologi 3 stopnia, na której leżał mój wcześniak) stwierdził,że kolorem kupy mam się nie przejmować przy KP, jedyne co ma mnie zaniepokoić to krew w kupie albo taka galaretka malinowa cokolwiek to oznacza, jeśli chodzi o śluz teoretycznie nie powinno go tam być, ale niewielkie ilości też są fizjologiczne ja już byłam u tylu lekarzy z małym, że ostatecznie stanęłam na diagnozie, że jest to wszystko przejściowe szczególnie, że mały jest wcześniakiem i ten układ pokarmowy ciągle dojrzewa
Ps zaczęłam dokarmiać małego MM i schodzić z sesji odciągania aktualnie jesteśmy na bebilonie ha, ale nie chce za nic w świecie tego pić może polecieć jakieś mleko najbardziej zbliżone smakiem do mleka mamy