Dziobo witaj Mamy termin na ten sam dzień.
Paulina nie martw się naprawdę to nic nie da. Najlepsze co możemy dać naszemu dziecku to pozytywne myślenie. Naprawdę jestem po przejściach ,doprowadziłam się do ostrej depresji. Prawie rok czasu przespałam, nie było ze mną kontaktu, syn po przyjściu do domu od razu mówil mama śpi znów pewnie.. Zamartwianie się nic mi nie dało, a wręcz przeciwnie, zablokowała się na 19 miesięcy, tyle czasu zajęło mi ,zeby znów zobaczyć dwie kreski. A w ostatniej ciąży miałam myślenie tylko o najgorszym. Nie wiem czy na pewno będzie ok, ale nie dopuszczam myśli, że tak może się okazać.
Błagam was dziewczyny zamieniajcie zle myśli w dobre! Ci przyniesie los będzie dobre.
A jakie macie preferencje co do płci? Ja mam syna w domu więc chciałbym corke, ale przyjmuje każda płeć To tylko takie życzeniowe.. Mężowi mówiłam w żartach rób dziewczynkę Najlepiej by było bliźnięta i parka.. No to się rozmarzylam..
Paulina Jak jestem zdania , że wszystko prawie można w ciąży to jednak okien ani firanek nie polecam . Chodzi o podnoszenie rąk do góry , zmienia się wtedy cisnienie zakręci ci się w głowie i dupniesz.. Nie moze tego zrobić mąż ? Jak nie to olej te okna..