reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2019

Co dokładnie powiedział lekarz?

Ciaza zatrzymana, nie krwawie, nic nie boli beta już stanęła w miejscu, wezwał do gabinetu pogotowie jestem w szpitalu już ośmiu lekarzy potwierdziło diagnozę,pytalam o przyczynę od każdego uslyszalam albo że nie na czasem tak bywa albo 'siła natury' :( rano zabieg czekam właśnie na psychologa...... :( :( :(

reklama
Ciaza zatrzymana, nie krwawie, nic nie boli beta już stanęła w miejscu, wezwał do gabinetu pogotowie jestem w szpitalu już ośmiu lekarzy potwierdziło diagnozę,pytalam o przyczynę od każdego uslyszalam albo że nie na czasem tak bywa albo 'siła natury' :( rano zabieg czekam właśnie na psychologa...... :( :( :(
Przykro mi, szczerzę współczuję i jestem z Tobą myślami

Ja niestety nie mam dobrych wiadomości po wizycie:( :( :( nigdy w życiu nie byłam tak załamana chyba nie mogę przestać płakać

Dbajcie o siebie dziewczyny i życzę wam wszystkiego dobrego... Dziecko to największe szczescie na świecie..

A co ci lekarz powiedział?? Może nie jest tak źle co??

Tak mi przykro [emoji852][emoji852][emoji22] trzymaj się!!! I pamiętaj jeszcze możesz nie jeden raz zostać mama!!!

Ja niestety nie mam dobrych wiadomości po wizycie:( :( :( nigdy w życiu nie byłam tak załamana chyba nie mogę przestać płakać

Dbajcie o siebie dziewczyny i życzę wam wszystkiego dobrego... Dziecko to największe szczescie na świecie..
Trzymaj się! Strasznie nam wszystkim przykro :(:(:( Jesteśmy z Tobą myślami i przytulamy mocno.

Trzymaj się :( rok temu 22 grudnia przechodziłam to samo, ciąża się zatrzymała dlatego tak bardzo boje się teraz tej najbliższej wizyty bo nie wiem co mnie czeka :( jak będziesz chciała porozmawiać pisz prywatna jak będziesz miała jakieś pytania wiem jak ciężko jest być samemu w takim okresie :(

Bardzo mi przykro [emoji17]

reklama
Właśnie pierwszy raz się zalogowałam, żeby się przywitać.. a tu takie smutne wieści.
Straciłam pierwszą ciążę bardzo podobnie. Tego nie da się zapomnieć ale potem było już tylko lepiej.
Mam 35l. i troje dzieci. To moja 5 ciąża. Pisalyscie o różnicy wieku, u nas jest rok i 4mies, potem półtora roku. Teraz będzie rok i 9. Tak marzyłam i planowałam, za zgodą lekarza bo musiałam mieć cc. No poza obecną ciążą, jeszcze nie pytałam gina o zgodę i trochę się martwię...
Pozdrawiam Was serdecznie i życzę nam wszystkim spokojnych 8mies i szczęśliwych rozwiązań

Do góry