reklama
WitajWitam SERDECZNIE!
Na początek może się przedstawię. Mam na imię Kamila, mam prawie 27 lat, mam szesnastomiesięczną cudowną córeczkę i kochającego męża. A jakby szczęścia było mało to wczoraj zobaczyłam bladą drugą kreseczke na teście. Dziś zrobiłam hcg i wyszło 58, czyli sam początek. Ostatnią miesiączkę miałam 18.11. więc według tego termin porodu wypada na 25 sierpnia. Wizytę u gina mam 03.01.2019. Już nie mogę się doczekać Denerwuje się troszkę żeby wszystko było w porządku, bo początki bywają różne...
Serdecznie gratuluję wszystkim przyszłym mamusią Trzymam kciuki za wszystkich
Kawy nigdy nie piłam. Ale cole uwielbiam i pije. Nie zeby literami ale codziennie szklanka musi być. A smaki hmmm najchętniej to bym nic nie jadła... niby jestem głodna A zjem dwa-trzy kesy i jestem pelnaUnikam: nie pije tylko kawy i coli
Moje smaki: mandarynki i kabanosy
Może z córkami pikolo otworzę do tego [emoji23][emoji23]Nie przejmuj sie, myślę że wiele tu takich przyszłych i obecnych mamusiek co spędza sylwestra w domu strzelimy po tabsie kwasu foliowego, popijemy lampką Kubusia i nyny
Coraz lepiej będzie usypiac malutki!!Poczatki najgorsze
Dziewczyny-moje dziecie drugi raz usnelo bez cyca!!! Bez placzu, bez rozpaczy.
Ehhh te okna [emoji57] posciagalam dzisiaj firany. Cześć juz piore. Jutro resztę i tez musze okna pomyc. Gotować nic nie gotuje bo idziemy w święta raz do jednych rodziców A raz do drugich wiec w domu bedziemy malo co siedziecHej wszystkim u mnie brak czasu ostatnio na cokolwiek, mdłości mnie jakieś straszne nie męczą prędzej już wieczorne, ale do przeżycia i to nie zawsze i jedyne co daje mi się we znaki to senność wiecznie jestem zmęczona, ale w zasadzie to poza tym dobrze się czuje i jeszcze bardziej mnie to Dołuje bo jak by coś się działo przynajmniej bym wiedziała że z maleństwem ok, a tak to człowiek ma setki myśli, cóż czekam wytrwale na tą wizytę 3 stycznia i wtedy dopiero się okaże czy zostanę z Wami na dłużej boje się strasznie, ale nic niestety nie zmienię...
A co u Was ? Jak przygotowania do świąt ja muszę wziąć się od jutra za okna w końcu a dziś lepie pierogi już drugi przepis na ciasto i niestety do D chyba mnie pokonają i skieruje swoje kroki do Admatu :/
Witaj w naszym gronie!! Wizytę po nowym roku mamy w ten sam dzien [emoji6]Witam SERDECZNIE!
Na początek może się przedstawię. Mam na imię Kamila, mam prawie 27 lat, mam szesnastomiesięczną cudowną córeczkę i kochającego męża. A jakby szczęścia było mało to wczoraj zobaczyłam bladą drugą kreseczke na teście. Dziś zrobiłam hcg i wyszło 58, czyli sam początek. Ostatnią miesiączkę miałam 18.11. więc według tego termin porodu wypada na 25 sierpnia. Wizytę u gina mam 03.01.2019. Już nie mogę się doczekać Denerwuje się troszkę żeby wszystko było w porządku, bo początki bywają różne...
Serdecznie gratuluję wszystkim przyszłym mamusią Trzymam kciuki za wszystkich
Star
Fanka BB :)
Dziobo witaj Mamy termin na ten sam dzień.
Paulina nie martw się naprawdę to nic nie da. Najlepsze co możemy dać naszemu dziecku to pozytywne myślenie. Naprawdę jestem po przejściach ,doprowadziłam się do ostrej depresji. Prawie rok czasu przespałam, nie było ze mną kontaktu, syn po przyjściu do domu od razu mówil mama śpi znów pewnie.. Zamartwianie się nic mi nie dało, a wręcz przeciwnie, zablokowała się na 19 miesięcy, tyle czasu zajęło mi ,zeby znów zobaczyć dwie kreski. A w ostatniej ciąży miałam myślenie tylko o najgorszym. Nie wiem czy na pewno będzie ok, ale nie dopuszczam myśli, że tak może się okazać.
Błagam was dziewczyny zamieniajcie zle myśli w dobre! Ci przyniesie los będzie dobre.
A jakie macie preferencje co do płci? Ja mam syna w domu więc chciałbym corke, ale przyjmuje każda płeć To tylko takie życzeniowe.. Mężowi mówiłam w żartach rób dziewczynkę Najlepiej by było bliźnięta i parka.. No to się rozmarzylam..
Paulina Jak jestem zdania , że wszystko prawie można w ciąży to jednak okien ani firanek nie polecam . Chodzi o podnoszenie rąk do góry , zmienia się wtedy cisnienie zakręci ci się w głowie i dupniesz.. A zwłaszcza na początku Nie moze tego zrobić mąż ? Jak nie to olej te okna..
Paulina nie martw się naprawdę to nic nie da. Najlepsze co możemy dać naszemu dziecku to pozytywne myślenie. Naprawdę jestem po przejściach ,doprowadziłam się do ostrej depresji. Prawie rok czasu przespałam, nie było ze mną kontaktu, syn po przyjściu do domu od razu mówil mama śpi znów pewnie.. Zamartwianie się nic mi nie dało, a wręcz przeciwnie, zablokowała się na 19 miesięcy, tyle czasu zajęło mi ,zeby znów zobaczyć dwie kreski. A w ostatniej ciąży miałam myślenie tylko o najgorszym. Nie wiem czy na pewno będzie ok, ale nie dopuszczam myśli, że tak może się okazać.
Błagam was dziewczyny zamieniajcie zle myśli w dobre! Ci przyniesie los będzie dobre.
A jakie macie preferencje co do płci? Ja mam syna w domu więc chciałbym corke, ale przyjmuje każda płeć To tylko takie życzeniowe.. Mężowi mówiłam w żartach rób dziewczynkę Najlepiej by było bliźnięta i parka.. No to się rozmarzylam..
Paulina Jak jestem zdania , że wszystko prawie można w ciąży to jednak okien ani firanek nie polecam . Chodzi o podnoszenie rąk do góry , zmienia się wtedy cisnienie zakręci ci się w głowie i dupniesz.. A zwłaszcza na początku Nie moze tego zrobić mąż ? Jak nie to olej te okna..
Ostatnia edycja:
paulina1994
U mnie jest w tym roku wigilia więc trochę szykowania mam, ale dużo też teściowa robi więc ok my tylko drugi dzień świąt wyjeżdżamy trzymam kciuki w takim razie !Ja mam 2 stycznia wizyte ja duzo nie gotuje na Swieta, poniewaz nas cae Swieta nie ma, jestesmy na wyjazdach zrobie salatke, barszcz, jakies miesko, kotlety i mielone w zalewie pomidorowej itp szynke w galarecie itd, ciasto kupie
reklama
Spina
Hej, ja po wizycie, wg wyliczeń termin na 7.08, ale wg usg wygląda nawet na 4.08. Duży maluch[emoji7] serduszko biję, no i (z czego lekarz się ucieszył nawet) tętno płodu przeskoczyło już na 140. Jedyny problem to mój cukier. W czw mam zrobić krzywą i zobaczymy, może będzie potrzebny glukomer. Ale tu też lekarz mnie pociesza, że przy stałej kontroli cukru będzie wszystko ok. Generalnie mogę się już chwalić maluszkiem[emoji3590][emoji177]