reklama
Star
Fanka BB :)
Eee, ale mandarynki są zdrowe polecane i w ogóle to naturalne witaminy..Ja robię prezent pod choinkę z dzidzka. Też mam ochotę na mandarynki ciągle... Ale po waszych wpisach o witaminie C to zaczęłam się powstrzymywać
Koraliki
@Spina Jakieś foto wrzucisz?Hej, ja po wizycie, wg wyliczeń termin na 7.08, ale wg usg wygląda nawet na 4.08. Duży maluch[emoji7] serduszko biję, no i (z czego lekarz się ucieszył nawet) tętno płodu przeskoczyło już na 140. Jedyny problem to mój cukier. W czw mam zrobić krzywą i zobaczymy, może będzie potrzebny glukomer. Ale tu też lekarz mnie pociesza, że przy stałej kontroli cukru będzie wszystko ok. Generalnie mogę się już chwalić maluszkiem[emoji3590][emoji177]
Cukier też mam wysoki, ale tylko na czczo. Robiłam krzywa cukrowa i było ok. Poczytaj o indeksach glikemicznych i jedz wszystko z rozsądkiem i będzie ok. P.S. dziewczyny pisały, że w aptece można kupić glukozę smakową - będzie Ci potrzebna do krzywej.
Czyli jest szansa, że w piątek też zobaczę <3
paulina1994
U mnie pewnie też się nie ucieszą zważając że pracuje tam od kilku miesięcy, ale gdzieś to mamPewnie Paulina , że nie ma co przesadzać jak już pisałam zdrowej ciąży bomba atomowa nie ruszy Pierwszego syna miałam z wpadki nie wiedziałam długo, że jestem w ciąży , chodziłam po drzewach ćwiczyłam , ostro grałam w kosza i siatke i mam zdrowego syna. Schody zaczęły się jak zaczęliśmy się starać o ciase..i tak zaliczyłam wszystko ciążę pozamiczna, poronienie, puste jajo płodowe , biochemiczna..więc może , może teraz ciąża bliźniacza teraz.. a co jak szaleć to szaleć...
Moja dyra się załamie jak się dowie, że jestem w ciąży.. już jedna dziewczyna jest w ciąży ze starego teamu, teraz ja fiu fiu będzie komentarz odpowiedni..
paulina1994
Też poproszę szczególnie, że sylwester za rogiemDziewczyny a kiedy zamierzacie kogokolwiek innego oprócz partnerów/mężów itp. informować? Ja się zastanawiam jak przeżyć święta i ogólnie czas do 12 tygodnia bo mam w tym czasie dużo imprez i w domu i firmowych,na których milion razy padnie pytanie dlaczego nawet drineczka nie wypije. Co w takich sytuacjach gdzie odpowiedz "nie dziękuję" nie jest wystarczająca dla wszystkich i od razu ludzie snują dla mnie historię? Sprzedajcie mi jakąś dobrą wymówkę
alita6
Ja mam zawsze dobrą wymówkę -prowadzę auto [emoji23][emoji23][emoji23]Też poproszę szczególnie, że sylwester za rogiem
reklama
Spina
Co dokładnie powiedział lekarz?Ja niestety nie mam dobrych wiadomości po wizycie nigdy w życiu nie byłam tak załamana chyba nie mogę przestać płakać
Dbajcie o siebie dziewczyny i życzę wam wszystkiego dobrego... Dziecko to największe szczescie na świecie..