reklama
A ja zobaczyłam, że mam dziurę w zębie i muszę iść do dentysty ;-( ;-( ;-(A mnie zaczęły puchnąć nogi...
Może to przez te święya, bo więcej się siedziało niż chodziło...
A ja cały czas mam ochotę jeść.. Normalnie masakra. Non stop bym coś szamała. Jak to ogarnąć. [emoji28]
Też tak mam, szczególnie na słodkie
Poza tym... ostatnio w godzinach porannych dwa razy zasłabłam, co wcześniej mi się nie przytrafiało... Aż musiałam przystanąć i usiąść na dłuższą chwilę, bo nie dałabym rady zrobić nic więcej... Może niskie ciśnienie, może głód... Na szczęście za każdym razem przechodziło
Idź koniecznie ! Ja też jakiś czas temu byłam, bo mi się wydawało, że mam dwie dziury... na szczęście tylko mi się wydawało Ale przed zrobieniem zębów, jeśli tylko zaszłaby taka konieczność, to w ogóle nie miałabym oporu.A ja zobaczyłam, że mam dziurę w zębie i muszę iść do dentysty ;-( ;-( ;-(
No ide... ide... trzymajcie kciuki żebym nie miała później koszmarówIdź koniecznie ! Ja też jakiś czas temu byłam, bo mi się wydawało, że mam dwie dziury... na szczęście tylko mi się wydawało Ale przed zrobieniem zębów, jeśli tylko zaszłaby taka konieczność, to w ogóle nie miałabym oporu.
Dziewczyny, a macie czasami uczucie takiego jakby rozpychania/rozsadzania w dole brzucha? Mi się do tej pory zdarzyło kilka razy, w bardzo nieregularnych odstępach czasowych, raz na tydzień, raz na kilka dni może... I zwykle się pojawia jak stoję albo podczas spaceru, trwa chwilę i przechodzi. Na początku myślałam, że to mały napiera, ale teraz się zastanawiam, czy to mogą być te skurcze przepowiadające...
Mogą być. Sprawdź czy przy tym nie masz brzuszka twardego...i wspomnij o tym lekarzowi na wizycie. Może będzie ci kazał magnez brać.Dziewczyny, a macie czasami uczucie takiego jakby rozpychania/rozsadzania w dole brzucha? Mi się do tej pory zdarzyło kilka razy, w bardzo nieregularnych odstępach czasowych, raz na tydzień, raz na kilka dni może... I zwykle się pojawia jak stoję albo podczas spaceru, trwa chwilę i przechodzi. Na początku myślałam, że to mały napiera, ale teraz się zastanawiam, czy to mogą być te skurcze przepowiadające...
A jeśli brzuch masz miękki i dalej masz to uczucie to musisz więcej odpoczywać[emoji3] tak mi ginekolog dzisiaj tłumaczył.
W czwartek idę do lekarza, zobaczymy, co powie. Czasem tak czuje, jakby mi ktoś ciężkich kamieni na dół brzucha nawkładał, do tego mogę porównać to uczucie. Na szczęście do tej pory miałam tak może z 4 do 5 razy i dość szybko mija, a obecnie jestem w 26 tc.Mogą być. Sprawdź czy przy tym nie masz brzuszka twardego...i wspomnij o tym lekarzowi na wizycie. Może będzie ci kazał magnez brać.
A jeśli brzuch masz miękki i dalej masz to uczucie to musisz więcej odpoczywać[emoji3] tak mi ginekolog dzisiaj tłumaczył.
reklama
basienka19921
Zaciekawiona BB
W czwartek idę do lekarza, zobaczymy, co powie. Czasem tak czuje, jakby mi ktoś ciężkich kamieni na dół brzucha nawkładał, do tego mogę porównać to uczucie. Na szczęście do tej pory miałam tak może z 4 do 5 razy i dość szybko mija, a obecnie jestem w 26 tc.
Ja mam ciężki brzuch i uczucie rozpychania podczas spacerów zawsze... gdy mam skurcze przepowiadające to czuję jak mięśnie się dosłownie kurczą i rozkurczają i występują gdy odpoczywam. Ja myślałam że ta ciężkość jest normalna i nie martwiłam się jakoś tym bo nie mam innych dolegliwości..