Więzadła lub rwa....Dziewczyny, ciągnący ból w lewej pachwinie, promieniujący na udo aż do łydki. Miała któraś z Was? Lekarz we wtorek
reklama
Tak też myślałam. Co pomoże w złagodzeniu bólu?Więzadła lub rwa....
Możesz wziąć paracetamol...i leżeć[emoji3] nic innego ci nie pozostaje niestety...Tak też myślałam. Co pomoże w złagodzeniu bólu?
M_Lena
Fanka BB :)
Albo wizyta u fizjoterapeuty jeśli to rwa.Możesz wziąć paracetamol...i leżeć[emoji3] nic innego ci nie pozostaje niestety...
Klaudia090495
Zaciekawiona BB
Cześć dziewczyny my po wizycie wszystko ok, aby tak dalej
Oczekujaca123
Czesc na sprzedaż mam 6op duphastonu jak coś to priv
Ważne do 2023 +1 opakowanie dopegytu
Ważne do 2023 +1 opakowanie dopegytu
Miyoshi
A ja coraz częściej myślę o porodzie. W sumie to jeszcze 14 tygodni, ale pewnie zleci, jak z bicza strzelił. Przeraża mnie ta cała papierologia, którą trzeba wypełnić w szpitalu. Boję się, że czegoś zapomnę. W ogóle mam masę wątpliwości, jeżeli chodzi o sam wyjazd do szpitala, nie wspominając już o porodzie... Masakra [emoji58]
martoosia04
A ja coraz częściej myślę o porodzie. W sumie to jeszcze 14 tygodni, ale pewnie zleci, jak z bicza strzelił. Przeraża mnie ta cała papierologia, którą trzeba wypełnić w szpitalu. Boję się, że czegoś zapomnę. W ogóle mam masę wątpliwości, jeżeli chodzi o sam wyjazd do szpitala, nie wspominając już o porodzie... Masakra [emoji58]
Własnych danych raczej nie zapomnisz [emoji23][emoji23][emoji23]
Cała resztę masz w karcie ciąży.
Ja też się boję ale staram się myśleć o tym tak, że poród się zacznie, pojade do szpitala, a później z niego wyjdę... a wszystko co będzie pomiędzy to po prostu to przetrwam i będzie po wszystkim ;-)A ja coraz częściej myślę o porodzie. W sumie to jeszcze 14 tygodni, ale pewnie zleci, jak z bicza strzelił. Przeraża mnie ta cała papierologia, którą trzeba wypełnić w szpitalu. Boję się, że czegoś zapomnę. W ogóle mam masę wątpliwości, jeżeli chodzi o sam wyjazd do szpitala, nie wspominając już o porodzie... Masakra [emoji58]
Teraz mam inny problem... brzuch mi się w ubrania nie mieści...
reklama
M_Lena
Ja od jakiegoś czasu mówię, że jeszcze nie jestem w szpitalu, a już chcę z niego wyjśćA ja coraz częściej myślę o porodzie. W sumie to jeszcze 14 tygodni, ale pewnie zleci, jak z bicza strzelił. Przeraża mnie ta cała papierologia, którą trzeba wypełnić w szpitalu. Boję się, że czegoś zapomnę. W ogóle mam masę wątpliwości, jeżeli chodzi o sam wyjazd do szpitala, nie wspominając już o porodzie... Masakra [emoji58]