reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2019

reklama
Właśnie zjadłam świeżutka bułeczkę z jajecznica :)

Coś na zasadzie , jestem u siebie tutaj mogę :)

Witaj :)

Podejrzenia płci i ani słowa jakie to podejrzenia ..... :) który to tydzień ?

Kopnąć to może się. Śpię z 6 latka jak przyjdzie w nocy i nie chce mi się jej odprowadzać :) ale osobiście nie dała bym w ten sposób dziecka, skoro sama piszesz ze nie masz z nią kontaktu . I nagle cały weekend same .

Ja po wizycie z moja młoda. Lekkie zmiany na oskrzelach . Także siedzimy dalej na opiece
U nas z lekkich zmian na oskrzelach weszło na płuca [emoji852] ale już ok. Po szpitalu kontynuujemy dalej antybiotyk i inhalacje i widać poprawe

Kochane a jak radzicie sobie z pustym żołądkiem tak zeby czyms lekkim zapelnic przegrysc cos od czasu do czasu ?ja akurat mam bardzo problemy z jedzeniem pelnych posilkow ,jakies biszkopty krakersy?ja jakis czas jadalam wafle ryzowe ale juz mi sie przejadly i sucharki czasem tez , jakies pomysly ?

Kupilam sobie dzis tego palmersa na rozstepy, bo ktoras z was polecala. O jezus marja, nie zdzierze tego stęchlego zapachu. Jutro ide po oliwke.
hahaha :p Polecałam ze wezględu na konsystencje ale pisałam jednocześnie ze zapach jest jak dla mnie nie do przyjęcia :p potwierdzam. Chyba sobie bedę nim ewantualnie pięty smarowała haha :p

Kochane a jak radzicie sobie z pustym żołądkiem tak zeby czyms lekkim zapelnic przegrysc cos od czasu do czasu ?ja akurat mam bardzo problemy z jedzeniem pelnych posilkow ,jakies biszkopty krakersy?ja jakis czas jadalam wafle ryzowe ale juz mi sie przejadly i sucharki czasem tez , jakies pomysly ?
U mnie się sprawdzają jogurty owocowe.

reklama
Ja też podjadam wafle ryżowe, ewentualnie chrupki orzechowe. Ale chrupki może niekoniecznie lekkie [emoji39] Oprócz orzechowych chrupki kukurydziane jeszcze.

Do góry