mama.Antosia
Fanka BB :)
Ja póki co tego problemu nie mam ale strasznie mi sie placzą i musze chyba ściąć z dlugosci bo pozniej nie dam z nimi radyMi wyszły kolejne siwe włosy. Jak żyć [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja póki co tego problemu nie mam ale strasznie mi sie placzą i musze chyba ściąć z dlugosci bo pozniej nie dam z nimi radyMi wyszły kolejne siwe włosy. Jak żyć [emoji23]
Kto ms dzis wizyty? Bo cos mi sie kojarzy
U nas z lekkich zmian na oskrzelach weszło na płuca [emoji852] ale już ok. Po szpitalu kontynuujemy dalej antybiotyk i inhalacje i widać popraweWłaśnie zjadłam świeżutka bułeczkę z jajecznica
Coś na zasadzie , jestem u siebie tutaj mogę
Witaj
Podejrzenia płci i ani słowa jakie to podejrzenia ..... który to tydzień ?
Kopnąć to może się. Śpię z 6 latka jak przyjdzie w nocy i nie chce mi się jej odprowadzać ale osobiście nie dała bym w ten sposób dziecka, skoro sama piszesz ze nie masz z nią kontaktu . I nagle cały weekend same .
Ja po wizycie z moja młoda. Lekkie zmiany na oskrzelach . Także siedzimy dalej na opiece
Mnie ratuje odżywkaJa póki co tego problemu nie mam ale strasznie mi sie placzą i musze chyba ściąć z dlugosci bo pozniej nie dam z nimi rady
Mnie ratuje odżywka
Ile ja odzywki nie dam to i tak jest zle taka juz struktura włosów a tez troche dlugosc mnie juz wkurza i chcialabym cos zmienicMnie ratuje odżywka
hahaha Polecałam ze wezględu na konsystencje ale pisałam jednocześnie ze zapach jest jak dla mnie nie do przyjęcia potwierdzam. Chyba sobie bedę nim ewantualnie pięty smarowała hahaKupilam sobie dzis tego palmersa na rozstepy, bo ktoras z was polecala. O jezus marja, nie zdzierze tego stęchlego zapachu. Jutro ide po oliwke.
U mnie się sprawdzają jogurty owocowe.Kochane a jak radzicie sobie z pustym żołądkiem tak zeby czyms lekkim zapelnic przegrysc cos od czasu do czasu ?ja akurat mam bardzo problemy z jedzeniem pelnych posilkow ,jakies biszkopty krakersy?ja jakis czas jadalam wafle ryzowe ale juz mi sie przejadly i sucharki czasem tez , jakies pomysly ?
Ja też podjadam wafle ryżowe, ewentualnie chrupki orzechowe. Ale chrupki może niekoniecznie lekkie [emoji39] Oprócz orzechowych chrupki kukurydziane jeszcze.Kochane a jak radzicie sobie z pustym żołądkiem tak zeby czyms lekkim zapelnic przegrysc cos od czasu do czasu ?ja akurat mam bardzo problemy z jedzeniem pelnych posilkow ,jakies biszkopty krakersy?ja jakis czas jadalam wafle ryzowe ale juz mi sie przejadly i sucharki czasem tez , jakies pomysly ?