Kurcze ja właśnie jestem na etapie wybierania ale cisnieniowego delonghi dlatego co do kołowego totalnie się nie wypowiem w śród znajomych też nie kojarzę by ktoś miał. Ale poczytaj na necie
ja czytam dużo różnych opinii i porównuję i dzięki temu mam nadzieję że wybiorę ten co trzeba żeby odpowiadał mi w 100%
Co do badań prenatalnych to dla znajomych męża powiedzieli ze dziecko urodzi się z chorobą downa a urodziła się w 100% zdrowa a nawet lekarze namawiali na usunięcie.. Także noo.. A dziewczynka ma już bodajże piec lat śliczna zdrowa i wszystko z nią dobrze.
Co do pieniążków tak ja się nie zgodzę co do koleżanki wyżej. Kazdy ma tyle pieniędzy ile ma i nie ma co porównywać. Tu nie chodzi ze ktoś nie da tyle bo dziecko drogie tylko nie da bo nie ma. Nie każdy ma w domu kokosy. Jeśli nie da rady utrzyma siebie i Rodziny i się zapozyczac to potem skąd oddać? Dlatego ja jestem za tym żeby każdy rozporzadzal swoimi pieniędzmi jak uważa. Płacisz 500zl za wizytę bo uważasz że dziecku się należy bo to najlepszy lekarz ok. A ktoś zapłaci 100zl bo lekarz też dobry ale nie ma takich funduszy żeby szukać jakiegoś super naukowca.