reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2019

Hej, hej. ;)
Zostanę w sierpniu mamuśką, po raz drugi już. ;)
Maleństwo zrobiło niespodziankę i pojawiło się z zaskoczenia. :D
Czeka mnie pierwsza w tej ciąży wizyta u ginekolog, jeszcze nie wiem czego się spodziewać! Oby tylko mój chłop nie wykrakał że może bliźniaki bo chyba w kaftan mnie zawiążą i wywiozą. o_O
Gratulacje ! Ja po poronieniu wiadomo chciałam żeby się udało, ale jak pomyślałam o bliźniakach to też stwierdziłam, że bankrucja i psychiatryk murowany :p w 9 tc to chyba lekarz już by widział jak by było więcej dzieci nie ? :p

reklama
Czytałam to, oprócz wieku i ewentualnych wad w rodzinie raczej nie ma co liczyć :/ chyba, że lekarze mają wtyki i załatwia bo tak to widzę, że ciężko ..

Jest taki punkcik jak : nieprawidłowy obraz usg .....
Takim sposobem i ja byłam w 2015 . Dziś mam zaznaczone „ W poprzedniej ciąży wystąpiły aberracje chromosomalne „

Hej dziewczyny właśnie czekam na wizytę [emoji51] trzymajcie kciuki!
[emoji110][emoji110][emoji110]

Dziewczyny co robić? Panikowac?
Wstałam rano poszłam siku i jak się wybcierałam na papierze zobaczyłam ciemniejszy śluz,trochę różowawy, nie dużo, troszeczkę. Teraz już nic nie ma, jest ok. Co robić?
Ja oszaleje w tej ciąży [emoji31][emoji31][emoji31]!!

[emoji110][emoji110][emoji110]

Dziewczyny co robić? Panikowac?
Wstałam rano poszłam siku i jak się wybcierałam na papierze zobaczyłam ciemniejszy śluz,trochę różowawy, nie dużo, troszeczkę. Teraz już nic nie ma, jest ok. Co robić?
Ja oszaleje w tej ciąży [emoji31][emoji31][emoji31]!!
Ja też tak miałam wczoraj u mnie okazało się to plamieniem przez krwiaka ja wpadłam w panikę więc ciężko powiedzieć na pewno bym sprawdziła znając mnie może to być jakaś pierdoła, a lepiej się upewnić, ja wczoraj od rana miałam czysto a wieczorem znów trochę ciemniejszy ten śluz więc może lepiej poradzić się lekarza w tej sprawie

reklama
A ja dziewczyny bez siły umyłam jedna łazienkę, a raczej ją ogarnęłam z grubsza chciałam zacząć druga ale musiałam usiąść bo jakoś słabo mi :/

Do góry