Koraliki
Fanka BB :)
Widoczny w ten sam dzień po 15:00. W dni roboczeRobila któraś z Was badanie na hiv ,toxo itd w diagnostyce? Czy wynik byl widoczny w Internecie i po jakim czasie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Widoczny w ten sam dzień po 15:00. W dni roboczeRobila któraś z Was badanie na hiv ,toxo itd w diagnostyce? Czy wynik byl widoczny w Internecie i po jakim czasie?
I hiv i toxo miałam tego samego dnia widoczne po 15.00 a robilam przed 10.00Robila któraś z Was badanie na hiv ,toxo itd w diagnostyce? Czy wynik byl widoczny w Internecie i po jakim czasie?
Wow, chyba troche sie nie zrozumialysmy. Moj maz jak jest w domu zajmuje sie corka i spedzaja razem wartosciowy czas. Naprawde byloby super gdyby swiat byl tal zorganizowany ze wszyscy pracujemy od 8 do 16 i narka. A i do tego jeszcse zarabiac tyle sianka zeby sie nie musiec martwic. No ale niestety tak nie jest. Dlatego jak mu sie uda cos zmienic na lepsze to super. Ale trzeba tez dzieciaczkom zapewnic dobry byt. Bo przeciez miloscia sie ich nie nakarmi.Ja uważam, że mąż czy partner powinien zrobić wszystko ,aby być w domu o normalnych godzinach i uczestniczyć w życiu rodzinnym. Tu nie chodzi o to,że on ci ma pomagać, on przecież jest ojcem. Obowiązki związane z opieką i wychowaniem dzieci to taki sam jego obowiązek jak i Twój. Tym bardziej w momencie ,gdy już wrócisz do pracy. A kolejna sprawa to kontakt z dziećmi. Jaki to kontakt, jaka to więź jeśli ojca nie ma w domu od rana do nocy? Także kochana ciśnij go, aby zmieniał pracę. Kasa jest ważna, ale nie najważniejsza.
Robiłam w sobotę którąś, wszystkie wyniki były dopiero w środę, wcześniej już chyba w pn pojawiały się szczątkowe, najdłużej czekałam na chlamydia IgG, igMRobila któraś z Was badanie na hiv ,toxo itd w diagnostyce? Czy wynik byl widoczny w Internecie i po jakim czasie?
Ja odebrałam internetowo w diagnostyceHIV to wynik który nie jest widoczny trzeba go odbierać osobiście tak jest w diagnostyce i alab
Może być też infekcja.Tak się zastanawiam w czwartek rano brałam ostatni raz luteinę dopochwowa czy to jeszcze mogło by wypływać ? Czy raczej nie możliwe ? No ja już też nie widzę tego brązowego zabarwienia ale ewidentnie wcześniej tego nie miałam
Jasne, zgadzam się. Chodziło mi o to, aby dążyć do posiadania takiej pracy, aby mieć też czas dla rodziny. Wiadomo, różnie w życiu bywa. A Waszej sytuacji absolutnie nie oceniam bo jej nie znam, tak tylko generalizowalam. Mam nadzieję, że Cię nie uraziłam.Wow, chyba troche sie nie zrozumialysmy. Moj maz jak jest w domu zajmuje sie corka i spedzaja razem wartosciowy czas. Naprawde byloby super gdyby swiat byl tal zorganizowany ze wszyscy pracujemy od 8 do 16 i narka. A i do tego jeszcse zarabiac tyle sianka zeby sie nie musiec martwic. No ale niestety tak nie jest. Dlatego jak mu sie uda cos zmienic na lepsze to super. Ale trzeba tez dzieciaczkom zapewnic dobry byt. Bo przeciez miloscia sie ich nie nakarmi.
gnostyce[/QUOTE]HIV to wynik który nie jest widoczny trzeba go odbierać osobiście tak jest w diagnostyce i alab