Mi lekarka powiedziała, że będzie się starała żebym tych badań prenatalnych nie musiała płacić. Mam nadzieję, że jej się uda. Bo ceny pewnie ponad 300 zł za badanie. [emoji33]
Są te programy. Mi lekarz w poprzedniej ciąży tez „kombinował” i miałam . Teraz idę bo mi się należą.
Ja w poprzedniej ciąży tej która niestety nie zakończyła się dobrze miałam takiego lekarza który na 3 wizycie zgasił we mnie najmniejsze iskry nadzieji.... Nie dość że wyszłam załamana to jeszcze nie zrobił nic żeby mi pomóc choć od początku widział że ciąża rozwija się zbyt wolno. Nie dostałam żadnych leków powiedział że on nie jest cudotwórca i że natura pewnir i tak to za nas załatwi.... Przeszłam straszna teaume. Na szczęście przy potwierdzeniu złych wiadomości trafiłam na mojego obecnego lekarza który nie dość że wszystko mi wytłumaczył załatwił szybko i bezboleśnie profesjonalnie zabieg to jeszcze wziął mnie pod swoją opiekę i tak już zostalo. Prowadzi moja ciążę i nie wyobrażam sobie żeby było inaczej... Jestem przy wizytach spokojna wszystko mi tłumaczy jak małemu dziecku przdewszystkim nastawia mnie tylko.i wyłącznie pozytywnie. A za wizytę bierze tylko 100 mogę rodzić w szpitalu gdzie pracuje.
Lekarz w ciąży . To jest na prawdę bardzo istotne . Ja byłam u kilku . I nie jeden powiedział mi po prostu : może pani usunąć . Bo miałam wskazanie . Z tym ze mój lekarz ani razu nic takiego mi nawet nie wspomniał . Zamiast tego załatwiał miejsca w szpitalach itd.