reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2019

Dokładnie, ani pracodawca nie doceni ani koleżanki, koledzy z pracy ;) jakby nie było, ciąża to nie patologa ale zupełnie inaczej się wtedy pracuje, myśli, funkcjonuje.
Jeszcze jak się jest samym to tez jest dużo łatwiej. A z dwójką dzieci ktora rano muszę ogarnąć i odwieść do babci A później po pracy odebrac ze szkoły-przedszkola to jest co robić. A w domu tez się nie siedzi tylko i obiad do zrobienia i pranie i sprzątanie i lekcje ....

reklama
Witajcie dziewczyny, dołączam do Was :)
Tydzień temu w sobotę zobaczyłam na teście słabiutką kreskę, myślałam, że to błędny test więc pojechałam na betę. Wynik 52 :) Powtórzyłam po 72 h i 318 :) W piątek idę do gina, pewnie jeszcze będzie za szybko na serduszko ale taki mi termin zaproponował więc pójde.
Termin wychodzi mi na 5 sierpnia lub 9 zależy według którego kalulatora sprawdzam.
Widziałam, że któraś z Was zrobiła pamiątkowy test, ja też dziś taki zrobiłam i mam piękne grube kreski :)
Witaj! Gratulacje :biggrin2:

Witajcie kobietki!
Jak samopoczucie ?
Mnie od wczoraj znów glowa boli(zmiana pogody etc.)
Co do pracy hmmm... Wzięłam L4 jak byłam w 2 miesiącu pracy ... Źle się czułam na początku ciąży do tego 2 dzieci zaprowadzić do przedszkola niekiedy i odprowadzać z nikąd pomocy tylko ja i mąż więc wolałam L4... Poza tym człowiek też nie doceniany w pracy

Cześć dziewczyny, dołączam do Was :) po 1,5 roku starań w końcu zobaczyłam drugą bladą kreskę. Beta z piątku 12.8 z soboty 31.65, więc wszystko idzie póki co w dobrą stronę. Data porodu z OM n 13 sierpnia. Gratuluje wszystkim sierpniowym mamom:)

Cześć dziewczyny, dołączam do Was :) po 1,5 roku starań w końcu zobaczyłam drugą bladą kreskę. Beta z piątku 12.8 z soboty 31.65, więc wszystko idzie póki co w dobrą stronę. Data porodu z OM n 13 sierpnia. Gratuluje wszystkim sierpniowym mamom:)
Super [emoji7] gratuluję bardzo [emoji8]

Gratulacje i dla Ciebie i obyśmy się wszystkie spotkały z maluszkami w sierpniu!!

reklama
Hej dziewczyny, podpinam się pod wątek... :) wg. kalkulatora temin 8 lub 10 sierpnia
W ciąże zaszłam 14 listopada w 12 dc, wiem dokładnie, bo to dzięki IUI. Pierwsza beta 24dc 46,2, druga 26dc 124 (progesteron 38,30). Lekarz telefonicznie potwierdził prwawidłowość wyników i stwierdził, że żadne dodatkowe leki są niepotrzebne... Wizyta u lekarza dopiero 18.12.... chyba zwariuję do tego czasu, ponieważ poza brakiem @ żadnych objawów

Do góry