Jeszcze jak się jest samym to tez jest dużo łatwiej. A z dwójką dzieci ktora rano muszę ogarnąć i odwieść do babci A później po pracy odebrac ze szkoły-przedszkola to jest co robić. A w domu tez się nie siedzi tylko i obiad do zrobienia i pranie i sprzątanie i lekcje ....Dokładnie, ani pracodawca nie doceni ani koleżanki, koledzy z pracy jakby nie było, ciąża to nie patologa ale zupełnie inaczej się wtedy pracuje, myśli, funkcjonuje.
reklama
Medeleine86
Fanka BB :)
Witaj! GratulacjeWitajcie dziewczyny, dołączam do Was
Tydzień temu w sobotę zobaczyłam na teście słabiutką kreskę, myślałam, że to błędny test więc pojechałam na betę. Wynik 52 Powtórzyłam po 72 h i 318 W piątek idę do gina, pewnie jeszcze będzie za szybko na serduszko ale taki mi termin zaproponował więc pójde.
Termin wychodzi mi na 5 sierpnia lub 9 zależy według którego kalulatora sprawdzam.
Widziałam, że któraś z Was zrobiła pamiątkowy test, ja też dziś taki zrobiłam i mam piękne grube kreski
Medeleine86
Witajcie kobietki!
Jak samopoczucie ?
Mnie od wczoraj znów glowa boli(zmiana pogody etc.)
Co do pracy hmmm... Wzięłam L4 jak byłam w 2 miesiącu pracy ... Źle się czułam na początku ciąży do tego 2 dzieci zaprowadzić do przedszkola niekiedy i odprowadzać z nikąd pomocy tylko ja i mąż więc wolałam L4... Poza tym człowiek też nie doceniany w pracy
Jak samopoczucie ?
Mnie od wczoraj znów glowa boli(zmiana pogody etc.)
Co do pracy hmmm... Wzięłam L4 jak byłam w 2 miesiącu pracy ... Źle się czułam na początku ciąży do tego 2 dzieci zaprowadzić do przedszkola niekiedy i odprowadzać z nikąd pomocy tylko ja i mąż więc wolałam L4... Poza tym człowiek też nie doceniany w pracy
B
bibiU
Gość
Gratulacje [emoji846]Dziękuję za miłe przyjęcie. Ciąża druga bo we wrześniu miałam biochemiczną. Teraz jest też trochę obaw ale jednak staram się myśleć pozytywnie wizyta u gina to będzie mega przeżycie! a to mój teścik z dziś Zobacz załącznik 921321
anagallis
Zaciekawiona BB
Cześć dziewczyny, dołączam do Was po 1,5 roku starań w końcu zobaczyłam drugą bladą kreskę. Beta z piątku 12.8 z soboty 31.65, więc wszystko idzie póki co w dobrą stronę. Data porodu z OM n 13 sierpnia. Gratuluje wszystkim sierpniowym mamom
B
bibiU
Gość
Super [emoji7] gratuluję bardzo [emoji8]Cześć dziewczyny, dołączam do Was po 1,5 roku starań w końcu zobaczyłam drugą bladą kreskę. Beta z piątku 12.8 z soboty 31.65, więc wszystko idzie póki co w dobrą stronę. Data porodu z OM n 13 sierpnia. Gratuluje wszystkim sierpniowym mamom
Cześć dziewczyny, dołączam do Was po 1,5 roku starań w końcu zobaczyłam drugą bladą kreskę. Beta z piątku 12.8 z soboty 31.65, więc wszystko idzie póki co w dobrą stronę. Data porodu z OM n 13 sierpnia. Gratuluje wszystkim sierpniowym mamom
Witamy wśród sierpniówek [emoji6]
Gratulacje i dla Ciebie i obyśmy się wszystkie spotkały z maluszkami w sierpniu!!Cześć dziewczyny, dołączam do Was po 1,5 roku starań w końcu zobaczyłam drugą bladą kreskę. Beta z piątku 12.8 z soboty 31.65, więc wszystko idzie póki co w dobrą stronę. Data porodu z OM n 13 sierpnia. Gratuluje wszystkim sierpniowym mamom
Cześć jestem Ania. Termin OM 7.08.
Testowałam 28.11 wyszły piękne mocne 2 kreski. To moja 3 ciąża (mam 2 synów - 10 i 4 lata) fajnie będzie dołączyć do Waszego grona by podzielić się wrażeniami i doświadczeniami
Testowałam 28.11 wyszły piękne mocne 2 kreski. To moja 3 ciąża (mam 2 synów - 10 i 4 lata) fajnie będzie dołączyć do Waszego grona by podzielić się wrażeniami i doświadczeniami
reklama
Spina
Hej dziewczyny, podpinam się pod wątek... wg. kalkulatora temin 8 lub 10 sierpnia
W ciąże zaszłam 14 listopada w 12 dc, wiem dokładnie, bo to dzięki IUI. Pierwsza beta 24dc 46,2, druga 26dc 124 (progesteron 38,30). Lekarz telefonicznie potwierdził prwawidłowość wyników i stwierdził, że żadne dodatkowe leki są niepotrzebne... Wizyta u lekarza dopiero 18.12.... chyba zwariuję do tego czasu, ponieważ poza brakiem @ żadnych objawów
W ciąże zaszłam 14 listopada w 12 dc, wiem dokładnie, bo to dzięki IUI. Pierwsza beta 24dc 46,2, druga 26dc 124 (progesteron 38,30). Lekarz telefonicznie potwierdził prwawidłowość wyników i stwierdził, że żadne dodatkowe leki są niepotrzebne... Wizyta u lekarza dopiero 18.12.... chyba zwariuję do tego czasu, ponieważ poza brakiem @ żadnych objawów